Już rzygam jak widzę PO, Tusk, ACTA. Najwięcej mają do powiedzenia szczyle, którzy o życiu wiedzą tyle, ile im powiedzą koledzy i użytkownicy internetu :/ Biorą pieniądze od mamusi, op🤬lają się ile wlezie, nie uczą się stając się ćwierć mózgami. I taki szczyl jeden z drugim idzie i robi pikiety o zmianie rządu czy przeciw ACTA. Kolejny dobry powód, żeby coś rozp🤬olić i nastraszyć zwykłych ludzi na ulicy. Do pierdla z c🤬jkami a nie się szczypać. I kilka pał na pamiątke przez plecy.
Po, PiS, SLD, Palikot to jest ten sam gnój póki co, więc nie wiem na co chcielibyście to co jest teraz zamienić.
A idźcie wszyscy w p🤬du. Naród malkontentów. Potraficie tylko hejtowac siedząc przy swoim komputerku, wp🤬lając kanapeczki, które właśnie przyniosła mamusia. Nabijacie sie z prof. Bartoszewskiego czy Wałęsy? Żałosne, to są ludzie, którzy w swoim życiu osiągnęli więcej niż wy jestescie w stanie sobie wyobrazić w tych małych nienawistnych móżdżkach. Skoro drzemie w was taki wielki potencjał i wiecie jak bezbłędnie rzadzić 40 milionowym krajem to zapraszam do kandydowania w kolejnych wyborach. Zdobędziecie poparcie kumpli z fb i nk i voila, pokażecie nam wszystkim jak Polska przesciga Szwajcarie i Japonie! Wk🤬iaja mnie te masy pop🤬lców po gimnazjum i ledwie skonczonych 2 latach zawodówki, którzy mają się za panów swiata i wszystko wiedzą najlepiej. Eh.
zgadzam się, że nie ma za bardzo alternatywy jeżeli chodzi o partie i że wszyscy chcą nas zrobić w c🤬ja, ale co do manifestujących to moim zdaniem p🤬lisz i to w c🤬j. Z wypowiedzi wnioskuję, że nie byłeś na takiej pikiecie, więc jakim prawem do k🤬y nędzy możesz się wypowiadać na temat ludzi w niej uczestniczących? a prawda jest taka, że poza Kielcami wszędzie było spokojnie. I nie p🤬l mi tu o jakichś szczylach, bo w większości byli to ludzie którym na czymś zależy i którzy wyszli na ulicę, nie po to żeby coś rozp🤬alać, a po to żeby wyrazić swoje zdanie i o nie walczyć, a nie paść dupę przed kompem i na wszystko i wszystkich narzekać.