@ Adammm, tak jak mówi lapps:
K🤬a czy to takie dziwne, że niektórzy po prostu nie boją się dostać po mordzie ? No ja p🤬lę, czy wszystkich trzeba wsadzić od razu do jednego wora ? Moda na spinanie się w sieci i robienie z siebie kozaka jest jak najbardziej aktualna, ale zawsze jakiś % tego wszystkiego to prawda. Są faceci i są chłopcy, są mądrzejsi i głupsi. Dla mnie nie zareagowanie w momencie jak jakieś typy obrażają Ci laskę jest jest naprawdę żenujące. I nie chodzi tu raczej o to, co pomyśli o Tobie laska, tylko samemu chyba średnio mógłbym spojrzeć w lustro![]()
@Adammm
ty sie dziewczyną nie zaslaniaj. jakby mieli im cos zrobic to i tak by zrobili. a jakbys sam szedl to co bys zrobil? sa tacy co dostana przekopke od 4 czy wiecej, po czym wstana i jeszcze im nawrzucaja. ale za kompem to kazdy twardy nie to co te zwierzeta![]()
Poznań, Kraków, Łódź. Miasta w ktorych w wiekszosci sa pajace zamiast kibicow. 1 nie potrafi zachowac zadnego honoru, drugi honor widzi w kosach i maczetach, 3 widac na filmiku...Pozdrawiam prawdziwych kibicow z tych miast...nie macie lekkiego zycia...
Nie lepiej wyskoczyc jak kompletny idiota na 4-typa... dostac wp🤬l a laska dostanie gwalt i lamanie kulasow... nie wazne ,ze ty i dziewczyna spedzicie 1,5 miecha w szpitalu... wazne jest honor.
Jaki człowiek, taka decyzja. Przeraża mnie fakt, że tacy ludzie jak Ty mieliby bronić naszego kraju. Gdyby nasi przodkowie mieli podobny tok myślenia co Ty, to już by nas tu dziś nie było.