Wiem, że to sadistic, ale okazałeś się wyjątkową pałą. Takie wywody to sobie możesz zostawić dla siebie, Japonia Ci przeszkadza? W czym, że mają do siebie dystans i potrafią się śmiać z samych siebie? Polska to jednak dziki kraj. A do wszystkich tych użytkowników, którzy coś tam piszą, że mogą być to Chiny ... pamiętajcie również o Korei Południowej
Jap🤬le... ignorancja tępych ludzi z tego serwisu czasem mnie przeraża i jest mi czasem wstyd ze przeglądam to na równi z ludźmi nie mającymi pojęcia o otaczającym ich świecie... k🤬a.
@Tyler
Się żeś odezwał, my też mamy Trudne Sprawy, Jerry'ego Springera i inne zj🤬e programy, czy to znaczy że też mamy prymitywną rozrywkę? Nie, to tylko fragment tego co oferują media... Tak samo u nich.
Dlaczego niby ta c🤬a z samochodu z kamerka mialaby sie gdziekolwiek ruszyc? Jakby jakis tepy c🤬j zaj🤬 w moj samochod z drugim tepym c🤬jem na masce to o kant fiuta bym sie nie ruszyl, zeby sk🤬iel nie sp🤬olil przed policja.
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint