Wysłany:
2025-07-20, 19:09
, ID:
7038019
46
Zgłoś
To jest k🤬a przerażające. Pisiory przez 8 lat wpuszczali co roku średnio 300TYSIĘCY ''legalnych'' emigrantów z krajów 3 świata. PO od 2 lat wpuszcza średnio MILION osób rocznie. Powtarzam, że tu chodzi o tych LEGALNYCH emigrantów, do tego trzeba dodać tych nielegalnych, o których c🤬ja wiemy ilu ich jest. Trzeba zrobić z tym porządek, jedyną opcją która daje jakąkolwiek nadzieję jest Konfederacja... No ale oni mają 15% poparcia, więc logicznie myśląc, trzeba wyciągnąć wnioski, żę polski naród CHCE tej emigracji. Może my na tym portalu nie, ale 85% naszych sąsiadów, znajomych, rodziny, chce mieć agresywnego śniadego inżyniera jako sąsiada... PRZERAŻAJĄCE
PS pamiętacie morderstwo i gwał na młodej dziewczynie z Torunia? 2-3 tygodnie wcześniej był identyczny przypadek w Bydgoszczy. Wiem o tym, bo mam znajomych w policji, sprawa została uciszona, nikt nic nie wie. Ile takich spraw jest urywanych? No i również trzeba pamiętać o migracji z Ukrainy, oni też robią zadymy i policja również im daje fory. Politycy zrobili z naszego przepięknego kraju kibel do którego srają ukraińcy, somalijczycy, kolumbijczycy, afgańczycy i inni... Smutne w c🤬j...