podpis u偶ytkownika
No偶em zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!podpis u偶ytkownika
No偶em zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Masz du偶o racji i wiem 偶e to co napisa艂em mia艂o prawo si臋 niekt贸rym nie spodoba膰. Ja uwa偶am 偶e dzie艅 zwyci臋stwa nad faszyzmem powinien by膰 w jakiej艣 formie 艣wi臋towany w ca艂ej Europie, koniec kropka. Nazi艣ci to by艂y potwory - oni ideowo mieli nas za co艣 pomi臋dzy cz艂owiekiem a ma艂p膮. Komunizm wyzyskiwa艂 ale nazizm t臋pi艂, odnawia艂 niekt贸rym narodom -w tym i Polakom i Bia艂orusinom- statusu cz艂owiecze艅stwa. Co do w艂adzy Ba膰ki to kurde ci臋偶ko mi si臋 ustosunkowa膰. No lipa mie膰 despote na sto艂ku, ale pewne aspekty silnej w艂adzy prezydenckiej do mnie przemawiaj膮. Zanim zacz臋艂a si臋 r馃がawka za Bugiem, to mieli艣my z 偶on膮 w planach ruszy膰 do Mi艅ska, Brze艣cia bo pono膰 Bia艂oru艣 to pi臋kny kraj a Bia艂orusini bardzo w porz膮dku, ale teraz si臋 troch臋 cyka. Wycieczki normalnie kursuj膮, wizy s膮 wydawane
Dzie艅 zwyci臋stwa to mog膮 艣wi臋towa膰 kraje co nie by艂y za 偶elazn膮 kurtyn膮.
Jak ty widzisz 艣wi臋towanie znaj膮c cho膰by pakt Ribbentrop-Mo艂otow?
"Komunizm wyzyskiwa艂 ale nazizm t臋pi艂, odnawia艂 niekt贸rym narodom -w tym i Polakom i Bia艂orusinom- statusu cz艂owiecze艅stwa. Co do w艂adzy Ba膰ki to kurde ci臋偶ko mi si臋 ustosunkowa膰. No lipa mie膰 despote na sto艂ku, ale pewne aspekty"
Wybielasz komunizm = nie ma sensu pisa膰.
Tymbardziej 偶e komuchy zaatakowa艂y Polsk臋 pod pretekstem wyzwolenia bia艂orusin贸w.