Śmiechlem z tej kobiecej reakcji: znieruchomienie, rozdziawiona morda, wyraz oburzenia i niedowierzania na twarzy. No przecież zawsze jak tak robię to mój chłopak wie, że przegiął i ma przerąbane, będę na niego obrażona przez tydzień, dlaczego do tego murzyna to nie dociera?
To jest powód dlaczego kobiety nie powinny w ogóle pełnić funkcji publicznych. Czy w policji, czy w urzędach, one zawsze się zachowują tak jakby ze swoim chłopakiem miały do czynienia.
Określ się.
Hmmm najpierw "śmiechłem" "mój chłopak ' a później "będę na niego obrażona ".
Kim Ty k🤬a jesteś?
Typowa kobieta, która zamiast zareagować stoi jak słup zaskoczona i fochnięta, bo ktoś coś jej zrobił. Kobiety w służbach to przeważnie ten sam poziom kalectwa co grubasy +150kg w mundurze.. ale grubas przynajmniej mógłby zrobić za tarczę dla partnera, a ta conajwyżej za megafon przy darciu ryja.
Szkoda że to nie była benzyna😂 K🤬a powinna być spalona😈 Znacie mnie z innego konta które nawet sadol zablokował nazywało się Gurtas. Ciekawe ile wam czasu zajmie żeby zablokować to konto
Jeżeli się dobrze postarasz, to może być poniżej jednej godziny.
Pierwszy krok już zrobiłeś. Przyznałeś się, że to konto jest otwarte z powodu zamknięcia innego. To nie było mądre.