Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
liptonku nie jest mi obca i lubię ale gdzie tu jakaś nadświadomość? życie po życiu, wędrówka dusz i te inne o których tutaj wspomniano a które mają mieć bezpośredni związek z dalekimi lotami to nasze spekulacje i interpretacje tego co się z nami działo.
eh, dojdzie do tego że narkotyki staną się u mnie, obok religii i polityki, tematem o którym nie warto dyskutować bo i tak nic z tej dyskusji nie wyniknie
jestem przeciw, a nawet za ale lot: gość patrzył w oczy Boga i widział światło jako pasma fotonów Może i to nie zdrowe, ale myślę, że żyje się po to, żeby doświadczać, a nie wiem czy można doświadczyć coś bardziej odjechanego
DMT jest za malo rozpowszechniony by spekulowac na temat jego szkodliwosci. To ze palony zle dziala na pluca niewiele o nim mowi. Wartym sprobowania srodkiem jest ibogaina i pieprz metystynowy - ale niestety jest ciezko dostepny na polskim rynku. Ja nie probowalbym dmt bo balbym sie bad tripa.
Jeszcze w tamte wakacje paliłem tą tryptaminkę. Zrobiłem ją sobie sam, mianowicie wyekstraktowałem ją z mozgi Mało tego było, ale efektów nie można opisać. Jeżeli ktoś chce sobie sam zrobić i zapalić to gorąco polecam.
W latach 1990 - 1995, psychiatra Rick Strassman prowadził badania nad DMT na University of New Mexico. 20% ochotników, którym podał iniekcyjnie wysokie dawki DMT doniosło, że miało zmysłowy kontakt z pozaziemskimi istotami...
Jeszcze w tamte wakacje paliłem tą tryptaminkę. Zrobiłem ją sobie sam, mianowicie wyekstraktowałem ją z mozgi Mało tego było, ale efektów nie można opisać. Jeżeli ktoś chce sobie sam zrobić i zapalić to gorąco polecam.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie