Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
@Sndm
Z 2 się zgadzam trochę popłynąłem, ale nie jestem zdenerwowany napisałem tylko to co myślę.
Jak widać 80% sadistica na kolanach przed Bogiem Korwinem, a pewnie żeby mogli to by mu obciągnęli, bo lemingom wystarczy hasełko "J🤬 lewaków", a ciekawe ilu tych wyznawców czytało jego program albo co ciekawsze ilu z nich zna kogolwiek z jego partii? Pewnie większość debili myśli, że każdy będzie miał Korwina w swoim okręgu. No i czy któryś z Was zastanowił się jakie konsekwencje dla choćby Waszych dziadków miałyby zajebiste pomysły Waszego guru. Bo nawet jeśli młodzi sobie poradzą to emerytom by pozostało wp🤬lać piach przegryzając trawą. Większość jego "postulatów" to brednie, które jakby zaczął wprowadzać to sami byście biegali zesrani po ulicach. Nap🤬la debilne populizmy a Wy się jaracie nawet przez moment nie zastanawiając jakie to bajki. Polsce nie trzeba lewaków, prawaków czy innego c🤬jostwa. Trzeba tylko mądrych i uczciwych ludzi, tylko tyle i aż tyle.
podpis użytkownika
Nie mam czasuCo to sie dzieje na sadisticu? Tematy negatywne o JKM trafiaja na glowma, a te pozytywne do zbiorczego. O co tutaj k🤬a chodzi????
Zgadzam się, jednak Janusz powinien być co najmniej senatorem.