Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
@Kashero007
Pytanie tylko, czy naprawdę Korwin chce coś zmienić, czy tylko wkręca bajeczkę społeczeństwu łaknącemu kontrowersji, buntu, odmiany. Korwin chce się po prostu dostać do koryta i czerpać z niego jak najwięcej. Ot co.
Skąd wiesz jakie mam poglądy? Nie znasz mnie, zamknij mordę i nie bulgotaj. Bałbym się o Polskę, w której rządziłby Korwin i jemu podobni ludzie.
na Korwina moga tylko popsioczyc, bo ma sluszne poglady, ale nie potrafia obalic zadnego z jego pomyslow, podac jakis argument.
Jeszcze raz napisye, czekam, az ty i redrus podwazycie rozumowanie JKM. Mam gopcorn, a fajnie sie posmiac z lewakow, ktorzy miekna jak musza cos poprzec argumentami.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Argument przeciwko Korwinowi został przedstawiony, ale oczywiście zignorowany. Argument: Dlaczego Korwin-kapitalista nie zainwestuje prawdziwej kasy, żeby wypromować swoją partię? Czyżby bał się konkurencji socjalistów?
@Radeghost
Przynajmniej Korwin chce coś zmienić a ślepe bydło i tak zagłosuje na tuska i jego kłamstwa, widocznie lubi być okradane na każdym kroku. Pojebańcu jeden to tyczy się też ciebie.