Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Also społeczeństwo nie dorosło do posiadania takiego prawa.
Shalom!
Zalegalizowanie broni to obusieczny miecz. Z jednej strony niektórzy poczują się bardziej bezpieczni a z drugiej byle koleś któremu odwali będzie mógł odstrzelić kogo chce.
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam..."2,48% głosowało na Korwinna Mikke w ostatnich wyborach prezydenckich.Czytając już jakiś czas wypociny jego wyborców zauważyłem,że resztę głosujących(97,52%) mają za,debili,idiotów,plebs itp.Coś tu jest k🤬a nie tak.
Zaraz jakiś studencik napisze,że na Mikke jest w mediach nagonka i cały świat uniemożliwia mu dostanie się do władzy.Otóż k🤬a nie,on sam się eliminuje swoją k🤬a głupotą.
Jestem za rezerwatem dla lewicy, gdzie zgodnie ze swoimi marzeniami będą zap🤬lać, większość pieniędzy zabierze im (tylko trochę mniej głupi od nich) rząd i da im za to (oczywiście c🤬jowe w porównaniu do tego co sami by zrobili za te pieniądze) emerytury, edukację, służbę zdrowia itd. Lewica polega na tym żeby nie myśleć. Nie martwić się o pieniądze na czasy, w których już nie będzie się w stanie pracować(albo po prostu nie będzie się k🤬a chciało), nie martwić się o szkołę dla dziecka, nie martwić się o ubezpieczenie zdrowotne... Broń? Jak to ? Tak nie można, pszeciesz morzna kogoś zabić. Ludzie z PRL (ci którzy już wtedy byli dorośli) lubią to. Widzę to po moich rodzicach... Ojciec głosuje na palikota, a matka na PO , ale mówi , że "gdyby nie kaczor , to pis był by nawet sensowną partią" . Zawsze jak słyszy się o porażce naszego c🤬jowego rządu mówią "a kmunizm im tak przeszkadzał" ... NO K🤬A! NÓŻ MI SIĘ W KIESZENI OTWIERA! I ŻE TO SĄ MOI RODZICE! NAARODOWCY TO ŁYSE Z🤬BY, ALE PRZYNAJMNIEJ WIEDZĄ KOGO J🤬!
Huh, uniosłem się trochę
http://www.sadistic.pl/jkm-mikke-zbiorczy-vt40196.htm
2,48% głosowało na Korwinna Mikke w ostatnich wyborach prezydenckich.Czytając już jakiś czas wypociny jego wyborców zauważyłem,że resztę głosujących(97,52%) mają za,debili,idiotów,plebs itp.Coś tu jest k🤬a nie tak.
Zaraz jakiś studencik napisze,że na Mikke jest w mediach nagonka i cały świat uniemożliwia mu dostanie się do władzy.Otóż k🤬a nie,on sam się eliminuje swoją k🤬a głupotą.
Władza się nie boi.Poza tym każdy człowiek z IQ powyżej 120 jest w stanie skonstruować broń samemu.
Also społeczeństwo nie dorosło do posiadania takiego prawa.
A Ozjasz to zwykły pojeb.Na szczęście nikt o poglądach zbliżonych do niego nie wygra wyborów.
Shalom!