AmorPatriae napisał/a:
Z lewakami nie powinno się rozmawiać, bo oni są niebezpieczni dla społeczeństwa. Lewactwo powinno być traktowane jak choroba psychiczna. Ci ludzie powinni siedzieć w zakładach psychiatrycznych bądź więzieniach i to od zaraz!
Kto to jest lewak? Jeśli jest to ktoś, kto nie głosuje na Korwina czy RN, to 95 % ludu polskiego winno być przetrzymywana w zakładach psychiatrycznych. Co więcej - skoro to oni tworzą społeczeństwo, to zagrożeniem dla nich są właśnie ci drudzy, prawi (zakładając, zgodnie z twoim tokiem rozumowania, że obywatele dzielą się jedynie na lewaków i prawych).
Wiem, wiem, większość to idioci. Ale jeśli tak jest i to elita prawych winna rządzić według ciebie krajem, nie powinieneś wskazywać na konkretne grupy ludzi, jako na zagrożenie dla społeczeństwa: wszak musiałbyś umieścić w więzieniu wszystkich, oprócz tej elity mającej zarządzać. A w końcu jesteś zwolennikiem głodówki dla bezproduktywnych - czyli choćby nie utrzymywania więźniów (za Korwinem, rzecz jasna). Wobec tego powinieneś skazać na śmierć tę większość. Wtedy mógłbyś budować nowy wspaniały świat, mój ty oświecony mężu elity.A