Cieple kluchy dla mieczakow,ona powinna wyjac sluchawke umazana woskiem,on powinien sie obrzydzic pokazac jej wala i sobie isc na inne dżapsy ktore nie maja dysfunkcji.
k🤬a.. Sorry ale chyba pomyliłeś portale. To nie jest strona na którą wchodzi się oglądać wzruszające filmiki ze skośnookami i tym podobnymi istotami. To jest k🤬a SADISTIC!! żeby nie było nie jestem jakimś tam rasistą czy coś, dlatego jak najbardziej jestem na tak dla udziału tych osób w innych rolach np. jak wpadają pod ciężarówkę albo jak dostają mega fekaliti po spożyciu jakiegoś ustrojstwa z morza itp.. Ludzie opamiętajcie się i nie wp🤬lajcie głupot niesadystycznych na ten portal...
chciałem napisać że w życiu nie spotyka się takich dziewczyn a jeśli już to rzadko , chodzi mi o tą całą sytuację każda inna by go wyśmiała itp > tak myślałem do puki nie zobaczyłem końca ...
i sp🤬alać z takimi filmikami coś mi do oka wpadło .
Czekam aż ktoś zrobi przeróbkę z "Ona tańczy dla mnie". Dziewczyna daje mu słuchawki, a on słyszy tylko "(...) ona tu jest i tańczy dla mnie, bo (...)"