Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Proszę umrzyj, .gif jest ogólnodostępny, więc czemu nie mógłbym go użyć skoro mi się podoba? Nie wnosisz nic ciekawego do tematu to proszę, użalaj się na sobą w samotności i nie dziel się z nami swoją głupotą.
czy ja się użalam nad sobą? Nie wydaje mi się. A co do głupoty to przemilczę, mam nadzieję, że zrozumiesz.
Obrazek wrzucam, zostaje poddany ocenie, może Wam się nie podobał ale skoro dostał jakiekolwiek piwa to są ludzie, którym przypadł do gustu. Może nie jest iście sadystyczny ale na pewno bardziej tu pasuje niż połowa filmików ostatnio wrzucanych typu panna młoda tańcząca z laptopem... :rolleye:
no i to gówno musiało trafić też na sadola. najpierw zasrali tym całego kwejka, a teraz wrzucają na sadola. ..
nie dość, że bezmózgie gimbusy i tak robią już błędów to jeszcze teraz propagują błędną pisownię. za ileśtamdziesiat lat okaże się, że 'Jestę' jest prawidłową formą, bo zamiast wyedukować gówniarzy to lepiej sponiewierać język polski.
MMAchu, może i ferro nie wniósł nic do tematu, który i tak jest gównianym, ale ty nie wniosłeś nic ciekawego na sadola. Proszę, znajdź stronę z gimbusami gdzie tez dostaniesz się na główna i będziesz z tamtego miejsca mógł się chwalić kolegom, jaki to fajny obrazek wkleiłeś
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie