Bosz... za każdym razem jak czytam te prawicowe wypociny to sobie przypominam ze w czasach kryzysu zawsze ludzie uważają, żę to przez kogoś jest im źle. Wszyscy ci którzy uważają sie za niezwykle oświeconych w sprawach polityki - bo nie łykają gówna które serwują mainstreamowe media niech się zastanowią czy przypadkiem nie łykają gówna kogoś innego.
Czyli rozumiem że będzie tak :
Popiera was dziś max 5-10 % ludzi dojdziecie do władzy ( ciekawe jak ?? ) Spiszecie listę ludzi którzy mówią Że uszatek jest ok i zakładamy że ty będziesz wykonywał egzekucję . Akcja będzie wyglądać tak:
Pukasz do drzwi ktoś tam otwiera a ty wyciągasz kartkę papieru i mówisz " Kowalski ? w imieniu narodowców dziś cię zlikwidujemy ", wyciągasz swój magiczny świetlny miecz z napisem Bóg Honor i zakaz pedałowania i ciach po kolesiu , następnie wycierasz krew z siebie i pukasz dalej a wszyscy razem z kierowcą autobusu zaczynają klaskać . Tak to będzie wyglądać?
Co do aborcji to jest indywidualna sprawa każdej osoby i zastanawia mnie jedno czy zdajesz sobie sprawę że trzepiąc kapucyna albo kończąc na twarzy partnerki / partnera ( kto co lubi ) też dokonujesz masowych mordów nienarodzonych dzieci ? Ciekawe jak możesz z tym żyć
Zbyt daleko idące wniosku wysnuwasz, nie wszyscy tutaj są idolami kogokolwiek z sejmu. No ale jesteś zbyt ograniczony, sądząc po twoim awatarze
Arashel - nic dodać nic ująć
Co do reszty zidiociałych fanbojów Urbana, polecam podpisywać się pod jego filmami z imienia i nazwiska. Jak już narodowcy dojdą do władzy będziemy was likwidować tak samo jak wy niepełnosprawne i poczęte poprzez gw🤬t dzieci. W końcu na c🤬j nam tacy ludzie? Nie wiedzą nic o polityce, o historii, sieją ferment i są chorągiewkami medialno politycznymi. Klepią to co jest akurat modneJak dla mnie jesteście mniej wartościowi niż Maciek z klanu. Ten przynajmniej nie udziela się w polityce bo wie że gówno z niej ogarnia
![]()
nie PiS... PiS to lewica...
Nie... Narodowcy prawicowi to ludzie honoru.
Oj ja cie, dowcip roku, dobrze, że Jarek tego nie słyszy...
))
Ale jaja, jeszcze lepszy dowcip, Oj nie mogę, moje zajady... Honorowa banda pojebów w moherowych beretkach plus chuligani i kibole... ludzie honoru. Hihihi
))
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.Nie ma co polemizować? Wyhoduj sobie chociaż internetowe jaja by przyznać się że nie masz argumentów żadnych by bronić swoich tez... Chyba nie wymagam za wiele...
"Tym bardziej z chamstwem i wyzwiskami."
Oczywiście... Bo twój tekst o honorowej bandzie pojebów wyzwiskiem nie był...
Hipokryzja się k🤬a z ciebie wylewa wszystkimi dziurkami...