torro napisał/a:
Oj ja cie, dowcip roku, dobrze, że Jarek tego nie słyszy...
))
Dowcipem jesteś ty. Człowiek który śmie się odzywać a nie zna ani gospodarczego programu partii ani tego co w dwa lata zrobiła...
To były tylko i wyłącznie lewicowe działania...
torro napisał/a:
Ale jaja, jeszcze lepszy dowcip, Oj nie mogę, moje zajady... Honorowa banda pojebów w moherowych beretkach plus chuligani i kibole... ludzie honoru. Hihihi
))
A co kibole mają wspólnego z prawicą? Nacjonalizm? Mój ty debilu słodki. Nacjonalistów/narodowców masz po każdej stronie polityki. Propaganda lewicowa III Rzeszy czy ZSRR także była ukierunkowana na budowę silnego Aryjskiego lub Radzieckiego narodu i pracę na rzecz jego dobra. To także forma nacjonalizmu.
Co do moherów... To twoje lewicowe ścierwo w rządzie uznało że np. TV Trwam nie ma miejsca na multipleksie bo nie są pewni finansowo. A jeszcze 10sec przed pojawieniem się pośród zarządu TV Trwam pomysłu na chęć takiego nadawania od tych samych politycznych sił i przez ich media płynął jasny przekaz jak to o. Rydzyk pływa w złocie, rzyga dolarami i prawie wyzyskuje biedne miliony staruszków które co miesiąc przesyłają im forsę... Może wpierw zacznij od swojej postawy a potem patrz na innych. Bo jeśli ty grasz nie fair to zmuszasz innych do dostosowania się...
A tak w ogóle... Jakim prawem nazywasz ich debilami?
No i czemu odpowiedziałeś na tak małą ilość wątków w moim poście? Czyżbyś się jednak zgadzał z nimi a próbował zasłonę dymną stworzyć że mimo wszystko nadal jesteś w opozycji do moich słów?