Ziomek jest w pierwszej 100 najbogatszych Polaków według Wprost. Pytam się jakim c🤬jem, k🤬a jego mać ?!
Ja wyciągnąłem dalej idące wnioski na podstawie jego wypowiedzi niż twierdzenie, że jest jedynie komuchem. Gość od zawsze robił wszystko na odwrót. Był w lekkiej opozycji za czasów Gomułki chociaż należał także do ZMP, a później był rzecznikiem prasowym rządu PRL. Władza PRL w pewnym momencie zamknęła mu mordę za jego artykuły w "Po prostu". Jak wszyscy występowali z PZPR to on do tej partii chciał się zapisać (nigdy nie był jej członkiem). Później po rozpadzie komuny twierdził, że z niego ideowy komuch, był w SLD, ale później jak SLD dorwała się do władzy to krytykował Kwaśniewskiego i Millera. Szczerze mówiąc nie wiem o c🤬j gościowi chodzi, jest poj🤬y do cna i robi wszystko na odwrót. Taki jełop, który zdobywa popularność na swoim nietypowym zachowaniu, dzięki temu zresztą dorobił się ogromnego majątku.
Fakt,c🤬j,że na 98 miejscu,ale jednak ;]
[quote]
105 mln dla tego komucha to rzeczywiście c🤬j. Tak w ogóle fryca możesz nie katować nas filmami tego uszatego smroda, wiem że to dla ciebie autorytet ale wrzucaj to na jakiś lewak.pl czy inną świniarnię.