Naoglądałem się starego komucha przed '89 jako brzdąc, a dziś nie poświęcę mu nawet sekundy. Dla mnie to najzwyklejsza komunistyczna k🤬a i gardzę nim jak i jego wszystkimi kolegami z PZPR. Powinni wisieć jak naziści po Norymberdze.
że moim zdaniem PZPR i cała władza z okresu PRL czyli władza ustanowiona przez okupanta i z nastawieniem aby dławić polskość
Te sk***ysyny dogadały się z niegotową na władzę ówczesną opozycją (w praktyce komunistami i socjalistami bądź o bądź)
Sk***ysyny, które były naszymi oprawcami uwłaszczyły się, a władzy tak naprawdę nie oddali, tylko się nią podzielili.
Następnym razem jak będziesz chciał wyciągać o kimkolwiek pochopne i błędne wnioski wsadź sobie lepiej w dupę ch*ja.
Postawienie ciężkiego przemysłu, danie roboty kmiotkom z dalekiego zadupia, budowa osiedli, co prawda wielkopłytowe ale cóż, pozwalało na w miarę szybkie zaspokajanie potrzeb mieszkalnych.
Pan Urban pewnie by rzekł: "Im więcej miałem wrogów tym lepsze miałem zdrowie". Gimby nigdy prasy nie czytały tylko w tych swoich smartfonach sponsorowanych przez rodziców siedzą. Od dekady czytuję tygodnik "NIE". Pan Jerzy to taki nasz współczesny Stańczyk. Szyderczy, kontrowersyjny, prawdziwy. Tyle co on miał procesów to więcej niż nie jeden lat z was ma. Jednak nigdy nie skazany. Prawda w oczy kole wszelakiej maścią prawakom, lewakow, korwnistom, nihilistom, narodowcom i pedałom. Wszystkich ich wyj🤬 i żyje sobie w pałacu pod Starym Sączem. Gimby spać a studenciaki umyć gary po sobie.