Jedyną akceptowalną pasją dla sadoli jest siedzenie przed komputerem i plucie jadem w monitor. Jak ktoś śmie zrobić cokolwiek więcej, to reakcje jak powyżej, bo kretyni zazdroszczą, że ktoś może chcieć czegoś więcej i prawdopodobnie znacznie więcej osiągnie.
Jedyną akceptowalną pasją dla sadoli jest siedzenie przed komputerem i plucie jadem w monitor. Jak ktoś śmie zrobić cokolwiek więcej, to reakcje jak powyżej, bo kretyni zazdroszczą, że ktoś może chcieć czegoś więcej i prawdopodobnie znacznie więcej osiągnie.
Justynko, jakież to osiągnięcia można mieć tatuując ciało i kręcąc się na rurce? Jaką pasję ma ta osoba z filmiku? Jej ciało jej sprawa, jej rura i lampa. Jest jedno małe ALE. Skoro wstawia takie filmiki do sieci, to musi się liczyć z krytyką. Mnie nic do tego ile cm2 skóry ma wytatuowane, ja po prostu unikam takich ludzi mających podobne "pasje". Uprzedzając twoje pytanie, moja córka nie tatuuje się i ma partnera bez ćwieków, tatuaży, piercingu , guzów na czole itp. Gdyby to robiła, to niech sobie żyje z daleka ode mnie w swoim światku.