Boli bo stuleja obciska tam mocno że nawet nie możesz się wysikać?Uwielbiam patrzeć jak baby sobie robią krzywdę.
Ona raczej z takich które potrzebują czasu aby zajarzyć że spadły.Profesjonalna szmula. Fason, uśmiech zachowała do końca...🤓
To patrz jak przyj🤬a kością ogonową w stopień. Aż to poczułam. Dużo gorsze niż walnąć dupą.Nawet sobie dupy nie obiła
Ano, po głupocie widać że facet. I męski ryj. Słaba jakość nagrania ale chyba gulę na gardlę widzę. Cyc czysty silikon. Tranzystor to musi być!Ja to wątpię w to że to baba
Mylisz z hardem, na gównej właśnie co bardziej sadystyczne tiktoki wchodzą. Ale jakkolwiek nie zgadzam się z treścią, za sposób w jaki tą treść podałeś należy ci się piwo jak psu żyletka w kiełbasie!Wszystko było by na swoim miejscu jeśli
a) miała by k🤬sa
b) rozj🤬a by sobie ten głupi łeb i umarła
c) jakby zaczęli do niej strzelać z nienacka
Jeśli nie ma tych opcji to tylko tiktok zj🤬y a autora tej wrzuty powinny wyr🤬ać niedźwiedzie polarne a następnie spuścić się mu na mordę i kazać wszystko wylizać co do kropelki i na koniec zrobić sobie z Ciebie posiłek. Dziękuję dobrej nocy
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Boli bo stuleja obciska tam mocno że nawet nie możesz się wysikać?
Ona raczej z takich które potrzebują czasu aby zajarzyć że spadły.
To patrz jak przyj🤬a kością ogonową w stopień. Aż to poczułam. Dużo gorsze niż walnąć dupą.
Ano, po głupocie widać że facet. I męski ryj. Słaba jakość nagrania ale chyba gulę na gardlę widzę. Cyc czysty silikon. Tranzystor to musi być!
Mylisz z hardem, na gównej właśnie co bardziej sadystyczne tiktoki wchodzą. Ale jakkolwiek nie zgadzam się z treścią, za sposób w jaki tą treść podałeś należy ci się piwo jak psu żyletka w kiełbasie!
Wakacje się zaczęły stąd te gówno na portalu