dlatego quattro jest lepsze.
VTEC to bardzo ciekawe rozwiązanie, zdarzyło mi się przejechać lekko podrasowanym civic'iem i nawet podobało mi się jak się zbiera i choć wolę duże silniki wolnossące (poczynając od v6 wzwyż), w których znacznie bardziej podoba mi się charakterystyka pracy i miodny dźwięk (szlifierki moim zdaniem tego nie dają), to mam pytanko do faktycznych posiadaczy vteców: jaki przebieg średnio wytrzymuje taki silnik (żadne hejterstwo z mojej strony, wydają mi się po prostu zbyt wysilone jak na swoją pojemność)?
Nie widzisz wielkimi wałami co jest napisane na środku ?
km/h nie oznacza mph (per hour).
podpis użytkownika
Dabis improbe, poenas! - Poniesiesz karę niegodziwcze
Sprowadałem kiedyś dla kolegi M5 E39 po lifcie z przebiegiem 100tys mil i tez troche jadła oleju ale z tego co wiem to cieżko znalezc takiego co nie je :)Zdziwił mnie fakt ze w ksiażce seriwsowej zmieniał olej co 20tys mil a byl serwisowany w BMW.Zabijaja debile silniki na własne zyczenie.Drugi przypadek Honda Civic VTi 1.8 169km mialem cała historie serwisowa i byl rachunek z Hondy na przebiegu 10tys mil juz zalali mu 10W40 Mobila haha porazka co sie dzieje w serwisach w UK.
PS. Nie zapomne do dziś powrotu z Uk do PL w lutym E38 735 z uwalonymi elektrozaworami ogrzewania.Ubrałem sie jak Bałwan i dałem rade![]()