Na 30k pracujesz po 12-16h? W Biedronce na bramce stoisz? Czym ty sie dzieciaku chwalisz? "Tyle trzeba pracować, zeby jeździć TAKIM autkiem" pffffffff. 10letni szrot z szafa 3 razy wywinięta na druga stronę to serio takie wyżyny społeczne w tym kraju?
Jeśli faktycznie ma 24 lata, to tak, musi się narobić, bo nikt w tym wieku nigdzie nie dostanie dobrej pensji.
@BKKW Nie kazdy ma tate ktory mu 'uzyczy' lokum... Ja mieszkam na wlasnym - 2k sam wynajem, a gdzie zarcie? Glupie ubezp auta to 5tys ... jesli interesuja cie zarobki to 4k brutto, samo technikum. Jak wczesniej podkreslalem, nie wszyscy rodzice maja tyle hasju zeby utrzymywac dziecko, az sie wyuczy... Moze gdybym skonczyl studia zarabial bym jak twoj syn po 6k. Pozdrawiam
![]()
@deliriumpermanent
Szczerze mowiac ciekawe wyzwanie, ale boje sie, ze czas moze mi na to nie pozwlic (tak nazwij mnie tchorzem )
Zeby smigac takim autkiem, musze sie duzo napracowac, czesto po 12/16h
To nie jest jak ktos wyzej napisal 'tatus dal'... Ciezko zap🤬lam, nawet w soboty
![]()
Takze chyba do 'pojedynku' nie dojdzie, ale dzieki za wyzwanie
No i w sumie fajna gownoburza sie zrobila... Ajj jak latwo dolac oliwy do ognia. Pozdrawiam
![]()
PS. moje posty usuwa MOD nie ja.
PS. po urlopie (sierpien) mozna by cos wykombinowac bo teraz pakuje kase w wymarzone wakacje
Oczywiscie gdyby zebrac wieksza ilosc osob. w sumie byloby ciekawie.
jeszcze raz @deliriumpermanent ;P
Nie probowalem sie dowartosciowac. Poprostu chcialem pokazac, ze nie kazdy 'sie buja' w zyciu...
A co do 'star🤬a' daleko ci do niego, mam w twoim wieku znajomych![]()
@~krzyks
Ha. A myslisz, ze mnie nie kusi taki zastrzyk andrenalinki?)
@deliriumpermanent A moze by cos w Polsce zorganizowac? Niedawno zabil sie moj brat (scigal sie) i bedziemy orgaizowac latem jakis 'spot' dla niego. Dolnyslask. Daleko macie?![]()
@~krzyks
Ha. A myslisz, ze mnie nie kusi taki zastrzyk andrenalinki?)
@deliriumpermanent A moze by cos w Polsce zorganizowac? Niedawno zabil sie moj brat (scigal sie) i bedziemy orgaizowac latem jakis 'spot' dla niego. Dolnyslask. Daleko macie?![]()