Wysłany:
2013-08-13, 21:55
, ID:
2417849
1
Zgłoś
Żeby zadziałało:
a) musisz mieć cycki
b) nie możesz trafić na c🤬ja (jeszcze gorzej gdy jest w złym humorze)
Sprawdzone na własnej skórze... Sk🤬iel służbista zaj🤬y nie dał się ubłagać, chociaż naprawdę nieumyślnie przestrzeliłem to czerwone... Przez te j🤬e roboty drogowe, zasrane skrzyżowanie świeciło się jaśniej od całego Krakowskiego rynku razem wziętego - naprawdę o 2 w nocy łatwo było przegapić to światło. Szczególnie jak się w dodatku widziało niebieskie lampy radiowozu i się na nich człowiek skupił.
Mało tego - mówię mu że jest już późno (2 w nocy!), ja zmęczony, a jeszcze ponad 100km mam do zrobienia, to c🤬j zajął się najpierw tym motocyklistą którego tuż po mnie złapał i musiałem czekać ponad 25 minut, a to i tak tylko dla tego, że upomniałem się, żeby się łaskawie pospieszył.
No nic... C🤬j mu w dupę... Ale 300zł nie moje... A o punktach nie mówię, bo mam je bardzo głęboko gdzieś - i tak przez następne co najmniej 2 lata pewnie nie dostanę żadnych następnych.
PS: Znam wielu spoko policjantów (bardzo miło wspominam panią która dała mi mój drugi mandat w życiu - 100zł i 2pkt - powiedzmy, że kara i tak uległa złagodzeniu, a i to co otrzymałem to w miłej atmosferze), ale temu sk🤬ysynowi życzę wszystkiego co najgorsze...
podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-Palikot
Innych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"