Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Do Panów/Pań które podróżują jendośladami: czy opłaca się wymijać wolniej poruszające się auta osobowe na żyletki? Czy nie lepiej poczekać aż się zrobi więcej miejsca i zgodnie z przepisami wyprzedzić? Jeździcie szybkimi maszynami i tak dojedziecie wszędzie szybciej niż koleś w osobówce, więc te parę sekund was nie zbawi. Druga sprawa to gdzie znajduje się zasada ograniczonego zaufania? Wszyscy doskonale wiemy, że często bardzo szybko poruszające się jednoślady są gorzej widoczne w lusterkach kierowców osobówek niż inne pojazdy toteż można przy tej prędkości łatwo się zderzyć z bokiem wymijanego auta zmieniające niespodziewanie pas. W większości filmików prezentowanych przez motocyklistów widzę, że podczas jazdy mało który bierze to w ogóle pod uwagę. Zostawiają sobie niewielki margines bezpieczeństwa, którego szerokość i tak zależy głównie od innych uczestników ruchu. Ja mam jedynie prawo jazdy kat. B i licencję pilota samolotowego zawodowego. Na szczęście nigdy nie spowodowałem żadnego wypadku, ale to też w gruncie rzeczy spowodowane jest tym, że zawsze dążyłem do zwiększenia marginesu bezpieczeństwa niż odwrotnie.
sam jeżdżę 600, daleko mi do jazdy zgodnie z przepisami, ale w momencie jak auto przed nim zatrzymuje się żeby gość z przeciwka się zmieścił to gość powinien się zatrzymać, a nie ryzykować czołówkę. Czy tak samo na wąskiej drodze w górach próba wyprzedzenia... wiadomo, z przeciwka nikt nie jechał itd, ale takie rzeczy robi się na prostej, nie na zakręcie, szczególnie że w byle 600 ma się spory zapas przyspieszenia w porównaniu do samochodów...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie