do pana Eth - bo widzę, że ma problem z rozumieniem czytanego tekstu - jak 99% tutejszych
do pana jbone i podobnych: wciąż żyję, trójka dzieci zdrowych - w sumie z rakiem trafiłeś, ojciec zmarł na tą chorobę w wieku 30 lat gdy byłem jeszcze małym gnojkiem - dzięki temu nauczyłem się samodzielności i obecnie radzę sobie całkiem dobrze w ciężkim świecie. Wy zaś dalej będziecie płakać jak p🤬lone małe dziewczynki, zwalając swój brak umiejętności dostosowania się, brak wrodzonej inteligencji i nieudolność życiową na policję, na żydów, masonów i lewaków ... i tylko tak dla przypomnienia, gdybyście już zapomnieli:
k🤬a, jak znam tą całą ogólną sytuację z policją, to tekst tego kawałka jest niemal w całości trafiony, samo realne życie i sytuacja pomiędzy patolą a policją:
![]()
a w konfrontacji z policją wyglądacie, patusy, jak ów plastikowy gangster z 0:50 ... i możecie tylko napisać swoje nic nie znaczące "JP100%".
Na tym skończę tą jałową dyskusję.
EDIT:
aaaa zapomniałem dopisać, jak fajnie panowie JP drzecie mordy na Izbach Wytrzeźwień, będąc zapiętymi w pasach na śmierdzących moczem, zaszczanych przez bumów łóżkach![]()
najpierw jest:
- "do kibla k🤬a puść mnie c🤬ju j🤬y, zajebie cię k🤬o!"
później:
- "panie doktorze, do toalety, proszę bo się zsikam!"
i na koniec do policjanta (ze łzami w oczach leżąc na ceracie w kałuży własnego moczu):
- "panie policjancie! Niech pan poprosi lekarza żeby do toalety puścił, siku muszę, już raz się zsikałem i zimno mi, PROOOSZĘ!"
Nie do opisania ... let the shitstorm begin!
@jbone szmata to chyba jestes ty , neistety gdyby nie policja takich jak ty nie bylo by na swiecie, bo wiesz zawsze na kozaka znajdzie sie wiekszy I wtedy twoja rodzinka moze zapalac ci tylko znicz, a tylko dla tego , ze nie bylo by polcicji. Gowno wiesz o zyciu dzieciaku ale jeszcze wiele sie nauczysz .
złą osobe gościu cytujesz , typowe u policjantów
![]()
daj spokój - nieudacznicy będą szczekać zawszeja się zawsze śmieję z idioty, bo w jego małym mózgu nie ma miejsca na normalne myślenie i na szersze postrzeganie świata. Takie bydło nie zna obecnej policji, tylko dalej żyje opowieściami dziadka-stoczniowego elektryka z komuny. Oficjalnie j🤬 taki ZOMO, a sam biegał do UB podp🤬lać prawilnych ziomeczków za wódkę. I tak samo jest teraz.
podpis użytkownika
FILIUS SALAX QUOT MULIERIUM DIFUTUIST - Synu rozpustny ile kobiet wydymałeś?
hmm dowiedziałem się dziś, że typowym dla policjantów jest "cytowanie złych osób" haha
ale dokładnie - życie wirtualne nie jest moją najmocniejszą stroną i czasem rzeczy martwe robią takie akcje. Już poprawione.
do pana Eth - bo widzę, że ma problem z rozumieniem czytanego tekstu - jak 99% tutejszych bywalców - najpierw nie zrozumie, później zarzuca ścianą tekstu by zakrzyczeć: napisałem, że za takie p🤬lenie dostałby konkretne rzeczy. Dodałem później, że milicjant jest niekompetentny - czyli stwierdziłem dokładnie to samo co ty (umyślnie z małej, k🤬siarzu). Ale oczywiście trzeba być debilem i napisać jakiś k🤬a rzewny post o tym, jak bardzo jest się skrzywdzonym w doczesnym życiu.
Napomknales, ze policjant jest niekompetentny, jednoczesnie piszac jak w takiej sytuacji, bys ty doj🤬 tego pyskujacego kierowce, nawet bedac prawidlowo op🤬lanym.
Tak wiec zbagatelizowales co zrobil milicjant utozsamiajac sie z nim, jednoczesnie prezac siusiaczka i wyobrazajac sobie jak ty bys na jego miejscu nauczyl obywatela szacunku.
ty chyba nie skoro taki bulwers wrzuciles,
Wiekszosc postu byl pytaniem, czy faktycznie w obliczu swojej teoretycznej niekompetencji potrafilbys sie zachowac jak ktos z mozgiem i zauwazyc swoj blad, czy jak idiota bys zagral karte obraza majestatu i ostatecznie sobie bardziej zaszkodzil niz kierowcy.