Ale p馃がlenie
Autor tych m膮dro艣ci powinien sobie odpowiedzie膰 na pytanie na temat jakiego wyrobu si臋 wypowiada, bo chyba nie tatara? Robi臋 czasem tatara w domu ale musz臋 si臋 przyzna膰 ( cho膰 troch臋 mi wstyd
), 偶e takich reakcji chemicznych nie przeprowadza艂em. Mi臋sa na tatar si臋 nie pekluje tak jak w臋dlin. Poza tym podstawowy zarzut brzmia艂, 偶e jest tam du偶o chemii (wystarczy przeczyta膰 te sk艂adniki na E) i drugi, 偶e jest to szkodliwe i z tym te偶 si臋 ci臋偶ko nie zgodzi膰. Info o Azotynie sodu (nie myli膰 z azotanem sodu - saletr膮 sodow膮) -> Azotyn sodu - Szkodliwo艣膰
podpis u偶ytkownika
Oto jest koniec ko艅c贸w 艣wiata, kt贸ry znamy!podpis u偶ytkownika
Profil posiada tarcz臋 wieprzow膮 chroni膮c膮 przed islamizacj膮