ja te ze szklanki wale nie z pelnej ale wlewam sobie ile chce a nie te male kieliszki 25mg jak ide na impreze i je widze to mnie ch strzela i musze polewac 5 razy szybciej zeby sie rozkrecilo... ide urabiac zaprawe..
25 to albo mililitrów albo gramów...Jak pijesz po "25mg" na raz to wcale się nie dziwię, że ci się nudzi. Tak blisko byłeś zabłyśnięcia przed gimbusiarnią, niestety nie wyszło.
Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Wódka 40% to znaczy, że w 1ml masz 40 mg etanolu. Jak 25ml kieliszek to masz 1gram "spirytu". Ogarnij jednostki, człowieku ze wsi, nauczony picia wódki po jednym mililitrze.
Wiesz co? Twoje pomysły wcale nie są lepsze od tych, które zaprezentował cytowany kolega. Wóda ma podobną gęstość do wody - 25 ml właśnie waży około 25 gramów. 40 % z 25 to 10.
taaa... z czego to nie piłem, ile to nie wypiłem, a potem zasypia z głową w muszli. Proponuję pić z kubła na śmieci, wtedy dopiero będziesz Polakiem przez duże P
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie