podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jak być powinno
W alternatywnym wszechświecie gdzie ludzie nie tolerują chorych psychicznie zboczeńców.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie no, zajebiście k🤬a
Że transy sobie łażą bez skrępowania między ludźmi...
Aha, czyli doszło już do takiego spedalenia, że już tylko w sferze marzeń pozostaje tak wielki bunt, by nie wpuścić transa do kibla. Ja p🤬lę, to się nie dzieje naprawdę
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Jeden rzucił temat transkibli i już się obesraliście ze wściekłości. To ja przypomnę, jak to wygląda w tej lewackiej podobno Kalifornii. Kible "gender neutral" to dawne osobne toalety dla niepełnosprawnych, do których tylko dodano ideologicznie słuszny znaczek. A męskie są dalej męskie, damskie są damskie. Transów jest mniej niż niepełnosprawnych, więc chodzą srać do osobnego kibla, nie drażnią ani kobiet, ani facetów i wszyscy są zadowoleni.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jeden rzucił temat transkibli i już się obesraliście ze wściekłości. To ja przypomnę, jak to wygląda w tej lewackiej podobno Kalifornii. Kible "gender neutral" to dawne osobne toalety dla niepełnosprawnych, do których tylko dodano ideologicznie słuszny znaczek. A męskie są dalej męskie, damskie są damskie. Transów jest mniej niż niepełnosprawnych, więc chodzą srać do osobnego kibla, nie drażnią ani kobiet, ani facetów i wszyscy są zadowoleni.
Jako osobę niepełnosprawną obraża mnie w c🤬j, że chorzy psychicznie zboczeńcy oraz pedofile mają prawo korzystania z tej samej toalety co ja.
Co do reszty twoich wypocin to idź się k🤬a lecz bo p🤬lisz pejsaty poplecjuszu bo problem pedofilów transseksualnych w usa w damskich kiblach jest ogromny.
Jako osobę niepełnosprawną obraża mnie w c🤬j, że chorzy psychicznie zboczeńcy oraz pedofile mają prawo korzystania z tej samej toalety co ja.
Co do reszty twoich wypocin to idź się k🤬a lecz bo p🤬lisz pejsaty poplecjuszu bo problem pedofilów transseksualnych w usa w damskich kiblach jest ogromny.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.