podpis użytkownika
Może kiedyś zawodowo będę sadolką z prawdziwego zdarzeniapodpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.podpis użytkownika
„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”
Kiedyś i owszem, ale dziś już nie.
Islam jest na takim samym poziomie jak chrześcijaństwo.... 500 lat temu!
500 lat reformacji i ucywilizowania sprawiły, że możesz sobie mówić co Ci się żywnie podoba czy jeździć po chrześcijaństwie na forum, a żaden katolik nie wyciągnie zza pazuchy maczety i nie skróci o główkę.![]()
Tak samo z Żydami. Pojedziesz do Izraela i możesz się przechadzać po ulicach dowolnego miasta bez strachu, że zostaniesz zaatakowana z pobudek rasowych czy wyznaniowych.
Jedynie Islam odstaje od reszty świata i stanowi zagrożenie.
Jesteście bandą idiotów. Tak, widze tutaj tą chołotę i myślę sobie "ja p🤬le, niech wydupczają". Ale to tylko jedno zdjęcie. Teraz popatrzcie na zdjęcia "Prawdziwych Polaków" z ONR i na przykład taki anglik widzi takie zdjęcie i myśli to samo " k🤬a co za zwierzęta te polacy, niech wyp🤬alają" a przecież k🤬a większość polaków nie chodzi na takie zj🤬e demonstracje, bo są normlani i siedzą w domach. Ale tych normlanych się nie pokazuje. Tak samo jak nie pokazuje się normalnych islamistów.
Mało z polsce poj🤬ych katolów wymac🤬jących krzyżem jak mieczem i p🤬lących 3 po 3 tylko dlatego, że im się zwiera w mózgu? Niemało! Ale znam też wielu katolików którzy są normlani, albo wierzą i ok, albo wierzą bo "wierzą". Zacznijcie k🤬a myśleć, bo stawiacie się na takim samym poziomie jak oni.
Pomimo to, także nie jestem za napływem tych ludzi ze wschodzu, bo własnie takie "wybitne" jednostki potrafią zrobić syf. Po prostu k🤬a zacznijcie myślec SAMODZIELNIE, a nie wp🤬lac dawaną wam papkę przez lejek prosto do ryja, k🤬a, czy już nikt nie potrafi SAM myślec i ANALIZOWAĆ?
No zgadza się, tylko ze islam jest o ponad 500 lat młodszy. Daj im czas. Każdy kiedyś wyrasta ze szczenięcych lat.
I tu wychodzi na wierzch bieda mentalna Polaków. Wy tylko w lewo albo w prawo, czarno albo biało.Napisałem to już wiele razy ale napisze to jeszcze raz: przydałoby się kilka tuzinów pokroju Brevika.
Naprawdę, tylko ślepi, albo fanatyczni lewacy wierzą, że to religia pokoju, tolerancja tolerancją, ale oni na nią nie zasługują, tyle![]()
podpis użytkownika
twój stary wali mi konia gównem
Islam jest na takim samym poziomie jak chrześcijaństwo.... 500 lat temu!
500 lat reformacji i ucywilizowania sprawiły, że możesz sobie mówić co Ci się żywnie podoba czy jeździć po chrześcijaństwie na forum, a żaden katolik nie wyciągnie zza pazuchy maczety i nie skróci o główkę.![]()
Jedynie Islam odstaje od reszty świata i stanowi zagrożenie.