@
: I pis i po wydawali rok do roku praktycznie tyle samo wiz, więc przestań p🤬lić fanatyczko polityczna. Wszędzie się wjebiecie z tą polityką, rzygać się chce od tego.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Bądź już spokojny
Te 366 tyś wiz wydanych przez jedyną słuszną i sprawiedliwą frakcję puszczamy w niepamięć, nowych nie będzie
Tera będziemy praktykować wschodnie znachorstwo oj pardon, wysoko rozwiniętą medycynę wschodnich sąsiadów 👍
W Twojej gminie już jest centrum integracji? Koalicjanci już wybudowali ich 5000 i brakuje im kierowców autokarów, żeby zwozili z Niemiec. Może się wkręć w robotę?
@
: I pis i po wydawali rok do roku praktycznie tyle samo wiz, więc przestań p🤬lić fanatyczko polityczna. Wszędzie się wjebiecie z tą polityką, rzygać się chce od tego.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaTy przestań bronić pis i p🤬lic. Dane są dostępne w euorstat. Pis zalał Europe brudasami. Nikt nie wpuścił tyle brudasów do UE co pis.
.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.Fajnie ci c🤬jów za kołnierz naj🤬i,ale ci się należało. Przesadziłaś z tefałenem.
Ale co ty za gównolink mi w ogóle podesłałeś? Masz debilu i się udław
Pis zalał europę brudasami xD Ty myślisz, że ja od wczoraj żyję i nie pamiętam co się działo w UK, Francji, Szwecji i tak dalej 10-15 lat temu? To też wina pisu ty błaźnie? Pis ich tam sprowadził?
Kto rządził w 2024? PiS? W 2024 r. wydano 322,9 tys. zezwoleń na pracę cudzoziemców - MRPiPS. A dodaj do tego jeszcze tych c🤬ków, których zaczęła przerzucać przez niemiecką granicę niemiecka policja po objęciu władzy przez koalicję. Ssiesz tą propagandę jedynego słusznego reżimu lepiej jak pisowiec.
Ja p🤬le XD Ty musisz być jakimś trollem bo takich debili nie ma.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Tak tak budują miliony centrow dla uchodźców. U mnie w mieście też. Co prawda okazało się że to będzie hala magazynowa ale oj tam oj tam.
Srania dostaje jak słyszę to wasze p🤬lenie o tych centrach uchodźców. Każdy słyszał że budują ale nikt nie widział.
Idioto. Ciaoaki w UK sa nielegalni. Pis zalał Europe legalnym brudem. Tak jest z pisowcami że wy nie potraficie nawet czytać ze zrozumieniem.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka