Dostałem właśnie ostrzeżenie za poniższy komentarz bo, uwaga: "Użytkownik JaTylkonaChwile poczuł się urażony"
A wiec wklejam jeszcze raz, tym razem bez wyzwisk. Powinny się tam znaleźć, ale niestety rycerze antymaseczkowcy/ antysystemowcy mają zbroje ze słomy i gówna, a nie ze stali

Możesz stawać w jednym szeregu z rycerzami rurkowcami z LGBT
Ten komentarz był pod jego 8-punktowa wypowiedzią
JaTylkonaChwile napisał/a:
1 - Jesli musisz zakladac .
Na c🤬j mi wypisujesz o absurdach i o zamykaniu lasów, skoro ja mowie o maseczkach? Mowa jest o zakładaniu maseczki, co mnie obchodzi Szumowski czy Trump?
Po drugie na c🤬j wypisujesz o chamskim i specjalnym kaszleniu na innych, skoro przy zwykłym mówieniu, tez rozpryskujesz ślinę tylko w mniejszym stopniu, czesto niewidoczne gołym okiem? Wszyscy bez wyjątku maja zakładać maseczkę i kogo to k🤬a obchodzi czy kaszlesz jak świnia, czy normalnie? I tak i tak masz ja zakładać, bo to nie tylko o kaszlenie chodzi.
pve11 napisał/a:
No to k🤬a nie kaszlesz na ludzi i po problemie, nie ogarniasz kiedy plujesz, że musisz mieć maskę jak dziecko śliniak? Pampersa też nosisz na wszelki wypadek?
Kolejny k🤬a..
JaTylkonaChwile napisał/a:
wirus ponoc utrzymuje sie do 3 godzin w powietrzu, wiec kaszlac lub oddychajac poprostu - zostawisz w sklepie czy gdzie indziej "chmure" razem z wirusem i przez 3 godziny kazdy moze sie w nia wp🤬lic (tak jak w Twoja matke) i teoria o zarazaniu przez sline, kaslanie na kogos idzie w c🤬j.
O k🤬a, jeszcze tego kwiatka znalazłem w tym wysrywie
Nawet nie wiesz ze wlasnie sie zaorałeś, bo sam przyznajesz, ze występuje zjawisko „chmury”. A jak myslisz, jak taka chmura z kropelkami pary wodnej mogła powstać? Czyżby np. podczas rozmowy dwóch osób między sobą? Wlasnie maseczka ma ograniczyć wytwarzanie takich chmur. I powtarzam OGRANICZYĆ, a nie zlikwidować