Wysłany:
2012-07-02, 12:27
, ID:
1234767
4
Zgłoś
Hehehe:P Aż musiałem się zarejestrować jak zobaczyłem wasze komentarze:) Fake w stylu Renato Laranja (zobaczcie sobie Mastering the system Eddiego Bravo). Rozwalają mnie komentarze osób które kompletnie nic nie wiedzą co oglądają. Otóż drodzy panowie i gimbusiątka, to jest Brazylijskie Jiu Jitsu, w tym pięknym sporcie brązowy pas stoi wyżej niż niebieski. Niebieski pas otrzymuje się po białym, następnie jest purpurowy, brązowy i czarny. Jeśli ten koleś z niebieskim pasem rzeczywiście jest trenerem to próbował nauczać człowieka który stoi wyżej w łańcuchu pokarmowym, poza tym niebieski pas można dostać czasem nawet po roku nauki więc wiedza takiego człowieka i doświadczenie jest nikłe, nominacje na brąz zwykle są po kilku latach, niektórzy kulają się w brązowych całe wieki więc poziom jest nie do porównania. Heh i strasznie bawią mnie komentarze w których jakiś dzieciak opowiada co się u niego na wiosce zdarzyło, hehe pościg policji heh.
A jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości dotyczące karate, judo, jiu jitsu to zapraszam na treningi...
Brazylijskie jiu jitsu nie skuteczne? (hmm ciekawe dlaczego to podstawa w nauczaniu komandosów, marines, wiele elementów wykorzystuje się w kravce) Wygooglujcie sobie kto to był pan Rickson Gracie albo Helio Gracie, a i nie zapomnijcie obejrzeć UFC1;P
Pozdrawiam,
OSS!