Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
W tym roku byłem pierwszy raz na Woodstocku i już nie mogę się doczekać następnego.
Najlepsi są Ci ludzie, nie ma takiego chamstwa jak na imprezach techno.
byłeś kieyś na takiej masowej imprezie techno?
Lew napisał/a:
Panowie na następny rok na woodzie trzeba zrobić spotkanie użytkowników Sadistica
hehe, w tym roku w zasadzie udało się już takowe zrobić. za rok zapraszamy do sektora g. szczegóły się jeszcze ustali - kupa czasu do sierpnia
zarzygane brudasy, kilka dni w smrodzie i brudzie - no jeśli dla was to jest zajebisty klimat imprezy to tylko pogratulować. dla sprostowania, klimat imprez techno również mi nie odpowiada - ale prędzej wybrałbym się na takową niż na zjazd długowłosej dziczy w glanach która nie potrafi się wysłowić.
Crast (czy jak mu tam znam tylko jednego i wątpię by był to ten wartościowy ) oraz warezz( tym bardziej ) jako żyw będę (co jeśli macie ochotę skrócić zapraszam) w głębokim poważaniu będę miał wasze opinie (o których wybitnie świadczy ilość waszych odpowiedzi na zaczepki) byłem, widziałem, POWAŻAM, resztę gustom pozostawiam.
Ci co nie byli zapewne swoją opinie tworzą na podstawie muzyki(która jest bardzo dobra), niefajnie że opisują ludzi i ich zachowanie nie będąc na Woodstocku.
Warazzz gdybyś zauważył to tam gdzie jest ponad 300 tys. ludzi i alkohol tam znajdziesz zarzyganych osobników.
P.S. Dwa lata temu znalazłem się w Gdyni w czasie Sunrise, przechodząc deptakiem widziałem dużo, na Woodstocku ochrona pilnuje by ludzie nie byli wyposażeni w szklane butelki, właśnie po to aby uniknąć podobnych sytuacji. Szkło bywa niebezpieczne.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie