Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Słowo wyrwane z kontekstu...
Któryś zz Was "najmądrzejsi" wziął to pod uwagę?
To co kolega wyżej napisał?
Poczytajcie między hejtami SJP, nie ma tragedii, może nadrobicie.
I weźcie pod uwagę że Wy nie walicie konia tylko "fapiecie"
Słowo wyrwane z kontekstu...
Któryś zz Was "najmądrzejsi" wziął to pod uwagę?
To co kolega wyżej napisał?
Poczytajcie między hejtami SJP, nie ma tragedii, może nadrobicie.
I weźcie pod uwagę że Wy nie walicie konia tylko "fapiecie"
to w takim razie prezydentowa jest tragiczna bo poprawiała męża
i tak głupota i relatywizm stosowane przez platfusów do obrony ich idoli zapędziły w kozi róg kolejnego debila
Ja zawsze byłem przeciwnikiem PO bo uważam, że jest to partia ludzi bogatych dla ludzi bogatych. A ja bogaty nie jestem.
Ale tutaj to wy gimbuski sie osmieszacie. Nie chodzi tutaj o "marsz" w sensie takim jak żołnierz maszeruje. Ale do tańca/muzyki. Dobrze jest odmienione. Ewentualnie powinno być "NA marsza" ale czy "do" nie jest także poprawne to w 100% pewniy nie jestem.
"Do marsza" czyli inaczej "do tańca". Tak samo jak np. w sredniej szkole na studniówce "do poloneza". Czaicie baze czy naprawde same 12 latki sie tu wypowiadają? Bo normalnie trace wiare w sadistic, głupota większosci tutaj wypowiadajacych sie wylewa sie wiadrami z monitora.
Bo marsz to taniec chodzony. Można tańczyc w kierunku czegoś to naprawde nic nadzwyczajnego a w zasadzie całkiem normalne np. w takiej korei pólnocnej
Btw. Jest cos takiego jak marsz pogrzebowy. Marsz pogrzebowy w kierunku grobu nie jest naprawde czymś niezwykłym. Szczególnie własnie na pogrzeboach wojskowych, a tutaj jest to wojskowe skoro chodzi o grób nieznanego żółnierza.
Naprawde nie czaje w czym ta wypowiedz komora jest podniecająca.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie