K🤬a, Uwielbiam jak spasionym p🤬dom dzieje się krzywda. Zawsze mają pełno usprawiedliwień na swoje lenistwo i obżarstwo, ha-tfu! Szkoda, że mu ta kierownica do dupy się nie wbiła albo go nie wytrzebiła. J🤬y spaślak i do tego śmierdziel z tłustymi kłakami.
ale żeś pojechał po grubym, uhh
Pojechałem. Może są fajne grubasy, przyjacielskie i nawet miłe ale mnie brzydzą, j🤬e spaślaki, a poza tym żadnego takiego jeszcze nie spotkałem - zawsze prawda wyłazi ze spaślaka, prędzej czy później. Brzydzą, bo nie spotkałem jeszcze grubej świni która o siebie dba, tylko zwykle siedzą, żrą, jęczą jak to im źle i są j🤬ymi atencjuszami. Odbieram to prywatnie bo dwukrotnie taka tłusta świnia leciała koło mnie w samolocie i uważam to za osobistą obelgę jak takie ścierwo ma jeszcze pretensje i na przykład składa podłokietnik bo mu, k🤬a, ciasno, a potem się na mnie to spasione, śmierdzące gówno wylewa. Ja p🤬lę! Raz baba raz facet. Każda gruba świnia powinna być przymusowo ważona i zmuszana ustawowo do płacenia za dwa albo i trzy miejsca jak się nie mieści i to w każdym środku transportu publicznego. Zasada jest prosta: jesteś chory bo jesteś gruby, jesteś gruby boś, k🤬a, j🤬y leniuch i śmierdziel i wrzód na dupie społeczeństwa. Tyle w temacie. Pozdrawiam kolegę serdecznie.