1 post:
@Koniec Świata jak ty człowieku p🤬lisz. Jedź do Auschwitz i się doedukuj? Osobą która powinna poszerzyć swoją wiedzę jesteś Ty bo w Auschwitz mordowani byli Polacy a nie Żydzi.
2 post:
@Koniec Świata coś nowego?Polscy żydzi? Wiem że zwożeni byli żydzi z całej europy nie tylko z Polski. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem czy nie znasz historii? W OŚWIĘCIMIU mordowani byli POLACY NIE POLACY I POLSCY ŻYDZI, oni (Żydzi nie tylko polscy) byli wywożeni do Brzezinki.
i mam wierzyć w te kłamstwa o biednych zabijanych zydach? haha dobre sobie. kazdy wie jak zydki kolaborowaly z niemiaszkami, jak tworzyli sonderkommando, jak donosili do gestapo na innych. obraz ktory nam sie dzisiaj wciska to proba zagluszenia tego i zrzucenia odpowiedzialnosci na polakow. brzydze sie tym scierwem, a jeszcze bardziej polakami ktorzy wierza w te zydowskie brednie. stfu.
ja wole prawdziwą wersję historii, a nie ta zaklamana. i co ma do tego patriotyzm albo ego? ale skoro to juz poruszyles, to ty pewnie wolisz ten teczowy, "nowoczesny" lansowany przez lewackie media. ja natomiast nie mam zamiaru zapominac o bohaterach i wstydzic sie naszej historii. nie bede kajal sie przed zydowskimi k🤬ami. nigdy nie byli naszymi przyjaciolmi. przygarnelismy te zawszone lby a ci odplacili sie donoszeniem na powstancow styczniowych do carskich wladz czy atakowaniem polskich oddzialow cofajacych sie we wrzesniu 39. uzyj troche mozgu czasem. polecam.
podpis użytkownika