Pewnie i tak nikt tego nie przeczyta bo temat siad艂, ale trudno.
Do wszystkich kt贸rzy uwa偶aj膮 stwierdzenie (zgodne z prawd膮) 偶e Hitler szanowa艂 Polak贸w, Polsk臋 i chcia艂 sojuszu z RP za p馃がlenie prawicowo-katolicko-narodowych 12 latk贸w: c馃がj wam w dup臋 (pewnie to lubicie z reszt膮) i wraca膰 do gimbazy. Wiele dowod贸w historycznych wskazuje na ten stan rzeczy. C馃がj mnie obchodzi 偶e w szko艂ach ucz膮 czego innego, najcz臋艣ciej niezgodnego z rzeczywisto艣ci膮. Co do aryjsko艣ci Polak贸w, co tu du偶o dodawa膰, spojrzyjcie sobie na to co wstawi艂 Hauer88. Jeden z najczystszych rasowo narod贸w. Je艣li wy macie jakie艣 mongoidalne czy c馃がj wie jakie korzenie, spoko, ja mam aryjskie i wykazuje aryjskie cechy, ale ok, nie powinno si臋 nikogo degradowac za pochodzenie. Nie mam nic ani do murzyn贸w, ani Azjat贸w ani 呕馃がd贸w, co najwy偶ej mo偶e mnie brzydzi膰 kultura danego narodu (a raczej jej elementy) ale nie nienawidz臋 nikogo za pochodzenie. Nie popieram ani PiS, ani PO, ani 偶adnych Korwin贸w, PSLi czy innych SLD. Dodam te偶 偶e wujcio Wolfie ewidentnie by艂 kawa艂em poj馃がego sk馃がiela, ale nie b臋d臋 udawa艂 偶e wszystko jest czarno-bia艂e. Obozy zag艂ady nie by艂y tworzone dla Polak贸w, trafiali tam tylko je艣li stanowili czynne zagorzenie dla 艂adu lansowanego przez Rzesz臋 (oczywi艣cie nie licz膮c przypadk贸w gdzie jaki艣 psychol u w艂adzy wybiera艂 sobie ludzi na chybi艂-trafi艂 co si臋 wsz臋dzie zdarza), tak jak podobni im Niemcy czy Holendrzy. Nawet je艣li ju偶 tam trafili, byli traktowani lepiej ni偶 呕馃がdzi (z regu艂y). Oczywi艣cie holocaust to ca艂kiem chore g贸wno, ale przy tym nie uwa偶am 偶e jakie艣 偶arty na ten temat itd to bezczeszczenie pami臋ci czy c馃がj wie co, ca艂kiem wdzi臋czny temat na dobry humor