Wysłany:
2012-03-03, 21:01
, ID:
1013700
Zgłoś
Wiecie co... Mnie się naprawdę nie chce tego pisać, bo wiem, że mało kto to przeczyta, w końcu, to któraś już z rzędu strona na głównej.
Polacy, jesteśmy narodem, który obok Litwinów ma największy potencjał ludzki w Europie. Nie rozumiem poczynań naszego rządu, NIE ROZUMIEM. Mam nadzieję, że te (za wielkim k🤬a przeproszeniem), p🤬lone, zaj🤬e w dupę sk🤬iałe komuchy wyzdychają, albo choć odejdą od p🤬lonego koryta i dadzą szansę pokoleniu 80-90, które jako jedyne nie zaznało za "myślącego i wyciągo-wnioskowego" życia systemu komunistycznego. Przestańmy włazić w pieprzone dupsko największemu agresorowi świata! Odwróćmy się do braci Słowian, a nie do zachodu, w którym pojęcie narodowościowi rozbija się (już od niemców) o przewagę p🤬lonych murzynów, turków, arabów, Rumunów (jako naród - kompletni, na emigracji - sp🤬oleni doszczętnie). Polska ma w swoich granicach 98% Polaków. POLAKÓW!. Francja - niecałe 50 rdzennych francuzów (nie przesadzam), Niemcy? 70?. K🤬a. W chwili klęski będziemy najsilniejszym narodem Europy, toteż NIE DAJMY SIĘ DYMAĆ jak we wszystkich, zaprzeszłych kartach historii, a idźmy swoją, DLA NAS NAJLEPSZĄ drogą. Jak widzę te polityczne, p🤬lone, opasłe do granic świnie, to rzygać mi się chce. JKM bez szansy. Bo co. Bo zachód chce i JKM nie ma wstępu do mediów. Ojjj zdziwią się, bo on jako jedyny chce ten sp🤬alający z racjonalizmu, cudowny kraj, chwycić za serce i wyp🤬olić z niego robaki. Wyrzymnąć te j🤬e larwy, które kradną NAJWIĘKSZE w Europie podatki na loty k🤬a premiera do k🤬a Gdańska!!!! W GŁOWIE SIE NIE MIEŚCI. Przykładów miliony, efekt? ŻADEN K🤬A. Młodzi, obudźcie się, bo Qy jesteście siłą tego państwa, nie te sp🤬oliny postkomunistyczne.
Pisał rocznik 88, dziękuję.