Żywego by nie ruszyły, każdy kumaty lew sp🤬ala na widok hipopotama, a już szczególnie na widok samicy z młodym. W sumie nie dziwota, do 4 ton mięśni zapakowanych w skórę o grubości 4 centymetrów nie podejdzie nikt, kto chociaż raz Welaman widział w tv.
Żywego by nie ruszyły, każdy kumaty lew sp🤬ala na widok hipopotama, a już szczególnie na widok samicy z młodym. W sumie nie dziwota, do 4 ton mięśni zapakowanych w skórę o grubości 4 centymetrów nie podejdzie nikt, kto chociaż raz Welaman widział w tv.
Sam p🤬lisz głupoty, w wodzie maksymalnie 8 km/h na lądzie do 50... Już tam k🤬a do podręczników, dopiero od 1 kwietnia nie będzie prac domowych.
Co ty mi tu jełopie z kalkulatorem wyjeżdżasz. Popatrz na filmach co te zwierzęta wyprawiają w wodzie i porównaj do tego jakim łatwym łupem stają się na lądzie. Statystyki k🤬a trzeba umieć czytać. Co z tego że to cielsko ruszy przez 5 sekund
po 40km/h jak dojebie go kilka kotów które polują e grupie i biegają dużo szybciej. Hipopotam w środowisku lądowym jest ofiarą! Za to w wodzie dojebie każdego kota choćby nawet płynął te głupie 8 km/h.
Kumasz czy masz do łba za daleko?
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanieCo ty mi tu jełopie z kalkulatorem wyjeżdżasz. Popatrz na filmach co te zwierzęta wyprawiają w wodzie i porównaj do tego jakim łatwym łupem stają się na lądzie. Statystyki k🤬a trzeba umieć czytać. Co z tego że to cielsko ruszy przez 5 sekund
po 40km/h jak dojebie go kilka kotów które polują e grupie i biegają dużo szybciej. Hipopotam w środowisku lądowym jest ofiarą! Za to w wodzie dojebie każdego kota choćby nawet płynął te głupie 8 km/h.
Kumasz czy masz do łba za daleko?
Nie do konca "nikt nie podejdzie".Żywego by nie ruszyły, każdy kumaty lew sp🤬ala na widok hipopotama, a już szczególnie na widok samicy z młodym. W sumie nie dziwota, do 4 ton mięśni zapakowanych w skórę o grubości 4 centymetrów nie podejdzie nikt, kto chociaż raz Welaman widział w tv.