Kiedyś napaliłem się na to DayZ bo napaliłem się na survival z zombie i kupiłem specjalnie Armę. A po jednym dniu wywaliłem, nuda nuda i jeszcze raz nuda. Niech nikt nie da się nabrać, w tej grze nie ma nic fajnego:
- masa oszustów, że przez pajaca na cheatach tracisz przez wiele godzin zbierany sprzęt.
- serwery są w większości klanowe, czyli dany klan co chciał zebrał z mapy już wszystkie pojazdy, a ty co najwyżej jesteś popychadłem.
- po co Ci noktowizor? ustaw sobie gammę w grze na maxa i wyłącz parę opcji i masz jasno jak w dzień.
Jest tego więcej, ale po co? Jak ktoś lubi leniwie toczące się gry to lepiej już zagrać w EVE Online, gra na lata bo by tam mieć wszystkie skille to minie z 25 lat. Sam się jakoś uzależniłem od tego tytułu. Nie wiem jakim cudem, bo w sumie niewiele tam robię i niewiele mam czasu. Ale przez pierwsze pół roku byłem jak zombie grając w to i zbierając kolejne iski (walutę w grze).
Jakby ktoś chciał zagrać to mam stronkę o grze, jest też tam na samym końcu link do buddy invite co daje 21 dni triala zamiast 14 dniowego.
dobrutrodunin.jimdo.com/