@Up
Chyba ktoś tu o tradycji dziadów zapomniał, paleniu ognisk na smętarzach, otwieraniu okien podczas obiatów.
Jak dla mnie bardziej wynaturzone jest obchodzenie wszystkich świętych. Cały rok ludzie groby mają We Rzyci, a w listopadzie kupią 50 zniczy zapali i koniec. Już o korkach nie wspomnę.
coś mnie tu śląskiem zaleciało. Ja z dziadami wódki nie piłem, zostałem wychowany w innej tradycji, a co do wynaturzenia, to możesz wprowadzić koksownik na cmyntorz i podświcić na grobia wynaturzony babki. to jak na konwencie czarownic
@DrMengele
Dobra masz rację. Do tych debili od pranków trzeba strzelać spokojnie, celnie zaczynając od kolan, ale co Ci pies zawinił?
Z jednej strony mówisz że ludzkość się uwstecznia a z drugiej, nie umiesz opanować swoich pierwotnych instynktów?
to jest żałosne, żądam wywalenia gościa z sadistca który to wrzucił(i tak już zniszczyli ten portal), Jesteśmy Słowianami mamy dziady a nie k*źwa takie k*rwa nie wiadomo o co chodzi w tym wszystkim, jakby mnie tak zaatakowali dostałby ktoś szczała z noża bo obrona konieczna czy jak to nazwać.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie