Działa dopóki policja go nie wyprostuje, za na przykład pozbawienie pojazdu stateczności. Normalnie seicento jest pojazdem podatnym na boczne podmuchy wiatru, a co dopiero z takim "żaglem". Poza tym, ładunek za bardzo wystaje na boki.
Nie czytajcie nawet tego bełkotu. Wracaj na zdalne lekcje.
Tzn jest tu jakiś ogarnięty co do kodeksu ?
Bo te pierwsze zdjęcie wybitnie odbiega od przepisów. Ładunek wystaje poza boki pojazdu. Niedostateczne zamocowanie. Ryzyko zgubienia ładunku na drodze.
Druga fotka jedna wygląda lepiej. :/
W moim Daciorożcu woziłem na dachu panele ogrodzeniowe (180x180) ale ostatnio dorzuciłem 2 razy płytę 3mm o wymiarach mniej więcej 250 x 210 . Dopiero za trzecim razem udało się ją tak przywiązać, żeby się nie odwiązywała pod naporem powietrza. Jakieś 50km/h maksymalna prędkość, bo jak bym dał więcej gazu, to myślę że lotnisko w Rębiechowie by mnie z wieży przez radio wywołało do obniżenia wysokości.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie