no i?
podpis u偶ytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obra偶a膰 ani nawo艂ywa膰 do nienawi艣ci.jeb艂a mu bo go trzymali hehe jakby by艂 bez policjant贸w to jeszcze jej by sie oberwa艂o c馃がjem po cipie. Nie no 偶art dobrze c馃がjowi t臋pi膰 takie scierwo czy to zwyk艂y gw馃がciciel czy pedofil. Jedna pestka z zwyk艂ego pistoletu by za艂atwi艂a sprawe, w sumie mo偶na by te偶 ekologicznie to za艂atwi膰 na karmi膰 k馃がami lwy albo wzi膮艣膰 艣cierwo zagazowa膰 od razu. Je艣li chodzi o pedofil贸w i gw馃がciciel贸w to nie mam ani jednego procenta szacunku dla tych odpad贸w to samo si臋 te偶 tyczy zwyk艂ych facet贸w kt贸rzy lej膮 swoje 偶ony albo ludzi kt贸rzy zn臋caj膮 sie nad zwierz臋tami czy ma艂ymi dziecmi jak to zawsze filmy tutaj sie ukazywa艂y..
W sumie nawet nie wiem czemy to napisa艂em jest prawie 3 w nocy ja za 40 minut wychodze o 4 b臋d臋 wpracy 15 po juz bede pracowa艂 a i tak w planie mam ze zaczynam od 5:30 do 16:55 a i tak pracuje od 4:15 do 16:55 trzeba byc idiot膮 zeby tyle pracowa膰 ale lubie swoj膮 prace.
Nie wiem po co wam to mowie
jeb艂a mu bo go trzymali hehe jakby by艂 bez policjant贸w to jeszcze jej by sie oberwa艂o c馃がjem po cipie. Nie no 偶art dobrze c馃がjowi t臋pi膰 takie scierwo czy to zwyk艂y gw馃がciciel czy pedofil. Jedna pestka z zwyk艂ego pistoletu by za艂atwi艂a sprawe, w sumie mo偶na by te偶 ekologicznie to za艂atwi膰 na karmi膰 k馃がami lwy albo wzi膮艣膰 艣cierwo zagazowa膰 od razu. Je艣li chodzi o pedofil贸w i gw馃がciciel贸w to nie mam ani jednego procenta szacunku dla tych odpad贸w to samo si臋 te偶 tyczy zwyk艂ych facet贸w kt贸rzy lej膮 swoje 偶ony albo ludzi kt贸rzy zn臋caj膮 sie nad zwierz臋tami czy ma艂ymi dziecmi jak to zawsze filmy tutaj sie ukazywa艂y..
W sumie nawet nie wiem czemy to napisa艂em jest prawie 3 w nocy ja za 40 minut wychodze o 4 b臋d臋 wpracy 15 po juz bede pracowa艂 a i tak w planie mam ze zaczynam od 5:30 do 16:55 a i tak pracuje od 4:15 do 16:55 trzeba byc idiot膮 zeby tyle pracowa膰 ale lubie swoj膮 prace.
Nie wiem po co wam to mowie