Po pierwsze to żadna Polka, bowiem urodził się NA ukrainie. tam też przechodził tranzycję.
Po drugie to nie baba,tylko tranzystor, widać to po rysach twarzy jak i budowie ciała. Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jest transem tak samo jak siostry williams, a raczej bracia, wszystko jest udowodnione,ale kogo to obchodzi,jeśli w mediach głównego ścieku o tym nie mówią?
Dla zainteresowanych,a nie ignorantów zapraszam do zapoznania się z artykułem na salon24: siostry williams,państwo obamowie i nasi agenci.
Po pierwsze to żadna Polka, bowiem urodził się NA ukrainie. tam też przechodził tranzycję.
Po drugie to nie baba,tylko tranzystor, widać to po rysach twarzy jak i budowie ciała. Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jest transem tak samo jak siostry williams, a raczej bracia, wszystko jest udowodnione,ale kogo to obchodzi,jeśli w mediach głównego ścieku o tym nie mówią?
Dla zainteresowanych,a nie ignorantów zapraszam do zapoznania się z artykułem na salon24: siostry williams,państwo obamowie i nasi agenci.
Uwielbiam foliarzy. To się tak zajebiscie czyta. Człowiek nie ma pojęcia, że w okół Ciebie, może być tyle z🤬bów, cwiercintelignetow, półgłówków
Dobra dawaj dalej, mam kilka pytań :
1. Ziemia jest płaska ?
2. Amerykanie lądowali na księżycu ?
3. Co z covidem ?
4. Kto rządzi światem?
5. Co na temat wojny na Ukrainie ?
6. Co myślisz o Izraelu ?
7. Maszty 5G jak działają?
8. Co z opryskami na niebie ?
Dawaj stary. Muszę się wszystkiego dowiedzieć, koniecznie od ciebie. Widzę, że masz potwierdzone źródła. Daaaawaj !!!!!
Człowiek nigdy nie lądował na księżycu. To p🤬lenie, że brak pieniędzy w dzisiejszych czas na takie przedsięwzięcie jest komiczne. Przepalają biliony dolarów na eko sp🤬oliny, na wojny w ukrainu, a tu nie mają siana na lot na księżyc. Wtedy na dyskietce 3,5 cala pisali oprogramowania na c🤬j wie jaką elektronikę, a dziś zettabajty danych i co ? Gówno. Bujda na resorach.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Uwielbiam foliarzy. To się tak zajebiscie czyta. Człowiek nie ma pojęcia, że w okół Ciebie, może być tyle z🤬bów, cwiercintelignetow, półgłówków
Dobra dawaj dalej, mam kilka pytań :
1. Ziemia jest płaska ?
2. Amerykanie lądowali na księżycu ?
3. Co z covidem ?
4. Kto rządzi światem?
5. Co na temat wojny na Ukrainie ?
6. Co myślisz o Izraelu ?
7. Maszty 5G jak działają?
8. Co z opryskami na niebie ?
Dawaj stary. Muszę się wszystkiego dowiedzieć, koniecznie od ciebie. Widzę, że masz potwierdzone źródła. Daaaawaj !!!!!
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ja tam wole toczyć bekę z lewackich szurów:
1. Ile mamy płci?
2. Czy kobieta różni się od mężczyzny?
3. Czy George Floyd to bohater?
4. Czy planeta płonie?
5. Czy Amerykanie niosą demokrację i pokój?
6. Czy Kopernik była kobietą?
7. Czy wojnę na Ukrainie rozpętali Rosjanie?
8. Czy mówimy "na" czy "w" Ukrainie?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
zamiast DZIEWCZYNĘ wspierać, doceniać, hołubić, jako dobro narodowe lepiej wyzwać od tranzystora.
Nieladnie.