Po pierwsze to żadna Polka, bowiem urodził się NA ukrainie. tam też przechodził tranzycję.
Po drugie to nie baba,tylko tranzystor, widać to po rysach twarzy jak i budowie ciała. Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jest transem tak samo jak siostry williams, a raczej bracia, wszystko jest udowodnione,ale kogo to obchodzi,jeśli w mediach głównego ścieku o tym nie mówią?
Dla zainteresowanych,a nie ignorantów zapraszam do zapoznania się z artykułem na salon24: siostry williams,państwo obamowie i nasi agenci.
Po pierwsze to żadna Polka, bowiem urodził się NA ukrainie. tam też przechodził tranzycję.
Po drugie to nie baba,tylko tranzystor, widać to po rysach twarzy jak i budowie ciała. Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jest transem tak samo jak siostry williams, a raczej bracia, wszystko jest udowodnione,ale kogo to obchodzi,jeśli w mediach głównego ścieku o tym nie mówią?
Dla zainteresowanych,a nie ignorantów zapraszam do zapoznania się z artykułem na salon24: siostry williams,państwo obamowie i nasi agenci.
Uwielbiam foliarzy. To się tak zajebiscie czyta. Człowiek nie ma pojęcia, że w okół Ciebie, może być tyle z🤬bów, cwiercintelignetow, półgłówków
Dobra dawaj dalej, mam kilka pytań :
1. Ziemia jest płaska ?
2. Amerykanie lądowali na księżycu ?
3. Co z covidem ?
4. Kto rządzi światem?
5. Co na temat wojny na Ukrainie ?
6. Co myślisz o Izraelu ?
7. Maszty 5G jak działają?
8. Co z opryskami na niebie ?
Dawaj stary. Muszę się wszystkiego dowiedzieć, koniecznie od ciebie. Widzę, że masz potwierdzone źródła. Daaaawaj !!!!!
Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
zamiast DZIEWCZYNĘ wspierać, doceniać, hołubić, jako dobro narodowe lepiej wyzwać od tranzystora.
Nieladnie.