@Slonx
Szkoda czasu na dyskusje z Tobą. Widać każdy kto nie podziela Twoich poglądów jest idiotą i czerwonym kimś tamNapisałem tylko, że wg mnie część jego poglądów jest utopijna, mimo że to inteligentny koleś jest.
A tak na poważnie to skąd wiesz, że jestem "czerwony"? Kurde ziomeczku, jeśli potrafisz to wywnioskować po moim ostatnim poście jesteś bardzo bardzo zdolny![]()
Dobranoc, ograniczony bucu
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.brak płacy dla takich zawodów jak lekarze czy prawnicy będzie skutkował tylko obniżoną ilością ludzi, którzy będą chcieli się tym zajmować i kształcić w tym kierunku. to z kolei przełoży się na zmniejszoną liczbę uczelni, mierną edukację społeczeństwa, niskie PKB i stan naszej gospodarki.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
A zastanowiłeś się, dlaczego tak jest? Przeciwko Korwinowi nie usłyszałem od lat logicznego argumentu, wszystko to ograniczenie się do "Korwin to głupek", "Korwin p🤬li", "Korwin to idiota" itp.
Chyba logicznym jest zatem stwierdzenie, że jego przeciwnicy to kretyni, skoro nie potrafią się zdobyć na żaden argument, a potrafią jedynie wyzywać.
Prosiłem już tutaj o wskazanie jakiejś wypowiedzi, w której zrobił z siebie idiotę i w której chrzani jak potłuczony. Na razie się nie doczekałem i pewnie się nie doczekam.
Sam z Korwinem czasem się nie zgadzam, ale on niestety, w odróżnieniu od was, lewackie ścierwa, potrafi bronić swoich poglądów i tez konkretnymi argumentami.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Ad.1. Tak obejrzałem wszystkie rundy oprócz 4 i bodajże 5 bo ich nie dodali. A Ty oglądałeś czy tylko czytałeś komentarze pod nimi?
Ad.2. Nie wiem co starasz się przekazać w tym zdaniu ale widzę, że nie potrafisz oglądać ze zrozumieniem posłuchaj co mówił dalej, że homosie są importowani z innych krajów i za pieniądze z zagranicy udają homosiów. Hahahahaha normalnie brak słów.
W spotkaniu z Biedroniem od początku widać chamskie nastawienie zaczynające się od wybuchu śmiechu, potem kojarzeniem słowa gej do gówna. A na koniec Korwin mówi, że homoseksualizm kojarzy się wyłącznie z seksem oralnym.
Więc stań przed lustrem i zadaj sobie 100 razy pytanie na głos: Czy ja jestem normalny?
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.