@Edmund
Wykażę się troszkę indolencją dot. przepisów (bo 100% pewności nie mam), ale w ogóle istnieje coś takiego jak konieczność zatrzymania się, kiedy samochód z pasa obok wpuszcza inne auto? Trochę wątpię... Bo gdyby przepuszczał pieszych na pasach to sprawa jest bezdyskusyjna, ale tu? Chyba jednak sprawcą jest kierowca kii.
Nie koniecznie, ale jeśli jadę nie jestem sprawcą wypadku bo miałem takie prawo. A to że nie miałeś wypadku to żadna sztuka, moja matka ma prawko od 90 roku i też nie miała nigdy wypadku ale za kierownicą siedziała 3 razy.
Nie koniecznie, ale jeśli jadę nie jestem sprawcą wypadku bo miałem takie prawo. A to że nie miałeś wypadku to żadna sztuka, moja matka ma prawko od 90 roku i też nie miała nigdy wypadku ale za kierownicą siedziała 3 razy.
Wydawało mi się, że jesteś zobowiązany tak samo przepuścić kogoś.
A ja za kierownicą siedzę co najmniej kilka razy w tygodniu
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie