Formoza nie jest ekipą "z łapanki" więc nie biadol jak nie znasz.
Dla chłopaków z GROMu szacun zawsze i wszędzie, bo szacunek to za mało.
Szacunek dla Romana Polko za to jakim jest człowiekiem. Miałem okazję go poznać przez przypadek i za to w jaki sposób się zachował i jakim jest człowiekiem, będę go bronił zawsze i wszędzie
I 100 ch** w dupe tym którzy odeszli i stali się kmiotami mafii.
Oczywiscie ze Kaczyńskiego!!! A kogo? Palikota? JKM co sam nie wie co mówi? Tylko Kaczyński zgromadził wokół siebie Polaków. Trzeba byc totalnym ignorantem aby nadal wierzyć w pierdoły TVNu.
Jak ich oglądam to mnie ciarki przechodzą. Zajebista jednostka. Elita polskiego i światowego wojska. Żołnierze wyselekcjonowani. Podziwiam tych którzy tam są.
Jak najbardziej Tomoz zgadzam się z Tobą.
Pisząc "łapanka" miałem na myśli to, że przyjmują ludzi nie związanych ze służbami bezpieczeństwa - czytaj cywili. Ludzie którzy dostają się do GROM-u są jak wspomniałem wyżej już przeszkoleni i nauczeni myśleć taktycznie, co daje im wielką przewagę nad osobnikiem, który dostaje się do Formozy ponieważ potrafi przebiec 40 km i podnieść 100 kg (chociaż sam bym pewnie nie dał rady). Coś tam wiem, bo mój kierunek właśnie się tym zajmuje. Pozdrawiam
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie