podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?qrwa jeśli to obraża twoje uczucia religijne albo czyjekolwiek, patrząc po komentarzach to ja nie rozumiem co wy robicie na tym portalu bo z murzynów czy arabów można się śmiać ale z katolików to nie, bo kur*wa 90 % w polszy niby przymusowo jest...nie jestem za łysymi, żeby nie było ale jedno mnie gnębi jak jesteś takim zagorzałym katolikiem to po jaką kur*ę wchodzisz na sadola jeśli ta strona godzi w podstawowe przykazania w wierze katolickiej... na koniec powiem tak jak się nie podoba to wyp🤬alać...Jestem chrześcijaninem i nie wstydzę się swojej wiary. Ze względu na brak czasu i pewne przekonania, nie często zaglądam do kościoła... co nie znaczy, że nie robię tego wcale.
Co do łysego, widać, że pochodzi ze środowiska patologicznego. Swoimi filmami nie udowadnia niczego więcej, prócz tego, że jest skończonym idiotą. Nie ośmiesza księży tylko siebie, to z siebie na każdym kroku robi błazna. Cóż, w dobie internetu ma szansę zaistnieć. Gdyby nie to, że ma pewne wąskie grono odbiorców, ludzi swojego pokroju, z całą pewnością głupie pomysły nie przychodziły by mu do głowy. Skończony debil, dla skończonych debili. Bawi was to? No to nie potrzeba wam wiele.
Wracając do kościoła, można mu wiele zarzucić jako instytucji. Ale to raczej pojedyncze jednostki psują mu reputację. Zwyrole są wśród nas- pedofilów czy gejów mijamy co dzień na ulicy, nie zdając sobie z tego sprawy. Niemożliwe więc jest, by nie przeniknęli również do instytucji kościelnych. Ale która religia jest zupełnie czysta?
Szanujmy więc to co mamy, bo akurat my Polacy, powinniśmy być szczególnie dumnie z tego, że jesteśmy chrześcijanami. Peace!