podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Krowę może na przykład wzdąć po mokrej koniczynie. Jak byłem gówniarzem a ojciec miał jeszczę gospodarkę jedna z naszych krów rano wj🤬a się na pole z koniczyną. Jako że był poranek to na koniczynie była rosa. Ojciec żeby jej pomóc użył co miał pod ręką, zęba z bron i młotka. Krowy mają stosunkowo gróbą skórę. Nasz ówczesny lokalny weterynarz czasami jak tak robił to dla jaj przykładał zapaloną zapalniczkę.
podpis użytkownika
SadolA jak się na koniec przy słabym ciśnieniu ogień cofnie to nic nie wybuchnie ???
A Ty expert jesteś I wiesz co krowa ma w dupie a co jest jej komfortem?
Może jeszcze powiesz że pszenice boli jak się ją rżnie... Sierpem.
To jest najzwyklejsze zabieg trokarowania, nic specjalnego.
Zależy co tam włożysz, jak petarde to może i tak.
No zasadniczo nie muszę być ekspertem zeby sobie umieć wydedukowac, ze cos mogłoby być nieprzyjemne. Np ja nie muszę wsadzić sobie dildosa w dupe, żeby wiedziec ze to nie dla mnie. Ty masz inaczej?
W porządku, ja nie neguje ze tej krowie nie dzieje sie krzywda. Jedynie kompletnie nie zgadzam sie z założeniem, ze jej to nie sprawia dyskomfortu. Przecież ten wycięty w skórze i mięśniach otwór musi być podatny na stany zapalne, ropieć, swedziec etc.