mo偶e akurat nie z tych powod贸w(cho膰 te偶),. ale uwa偶am 偶e filmik jebie fejkiem.
Policjant wchodz膮cy na pewniaka w takim kraju na dw贸ch typ贸w z broni膮 w zamkni臋tym sklepie?
Go艣膰 kt贸ry powinien dosta膰 od razu kulk臋 w 艂eb, robi z siebie bohatera ?
Pakuj膮c pi艂karskie koszulki kt贸re s膮 na bank podjebkami ?
Ruszaj膮ca si臋 kamera ?
O to ci bardziej chodzi艂o ?
Co tam zaplecza nie by艂o ? to gdzie on chodzi艂 si臋 wysra膰?
Straszne ciamajdy, unie艣li rolet臋 troche, wystarczy艂o w艂o偶y膰 stojak ten w prawym rogu i zrobi膰 d藕wignie, podnie艣膰 nawet na 30cm i postraszy膰 go艣cia broni膮 to by pu艣ci艂, pierwsza my艣l jaka przysz艂a mi do g艂owy. A w艂a艣ciciel, czy pracownik te偶 wcale nie taki geniusz, za par臋 podkoszulk贸w, czy innych szmat teraz ju偶 zawsze na widok go艣cia w kasku b臋dzie popuszcza艂 ze strachu, id膮c ka偶d膮 uliczk膮 b臋dzie zerka艂 co chwile przez ramie, bior膮c pod uwag臋 w jakim kraju akcja mia艂a miejsce, mimo 偶e z艂odzieje to ewidentne lamusy i nie ogary, niepewno艣膰 ju偶 zawsze z nim zostanie
Ten policjant to jaki艣 Robocop. Sam wchodzi na dw贸ch uzbrojonych bandyt贸w. Szacunek. Harry Callahan wysiada.
podpis u偶ytkownika
Wszystkie moje posty maj膮 charakter czysto humorystyczny.Straszne ciamajdy, unie艣li rolet臋 troche, wystarczy艂o w艂o偶y膰 stojak ten w prawym rogu i zrobi膰 d藕wignie, podnie艣膰 nawet na 30cm i postraszy膰 go艣cia broni膮 to by pu艣ci艂, pierwsza my艣l jaka przysz艂a mi do g艂owy. A w艂a艣ciciel, czy pracownik te偶 wcale nie taki geniusz, za par臋 podkoszulk贸w, czy innych szmat teraz ju偶 zawsze na widok go艣cia w kasku b臋dzie popuszcza艂 ze strachu, id膮c ka偶d膮 uliczk膮 b臋dzie zerka艂 co chwile przez ramie, bior膮c pod uwag臋 w jakim kraju akcja mia艂a miejsce, mimo 偶e z艂odzieje to ewidentne lamusy i nie ogary, niepewno艣膰 ju偶 zawsze z nim zostanie
podpis u偶ytkownika
Rzeczy trudne daj膮 si臋 roz艂o偶y膰 na prostsze. Rzeczy proste nie daj膮 si臋 dalej rozbija膰 i musimy w nie po prostu uwierzy膰 albo chrzani膰 je.