Pocieszne jest to, że ten tępy sierściuch, miast się schować do budy, podjął próbę ataku. Ja wiem, że psy to nie wilki i instynkt przetrwania u nich nie działa, ale bez jaj - takiego debila, nawet jak na psa, mi nie szkoda. Ten owczarek nawet nie zdążył nawet porządnie podskoczyć do kitku, a już został wj🤬y w ziemię brutalną siłą.
Prawdziwa magia natury.
Pocieszne jest to, że ten tępy sierściuch, miast się schować do budy, podjął próbę ataku. Ja wiem, że psy to nie wilki i instynkt przetrwania u nich nie działa, ale bez jaj - takiego debila, nawet jak na psa, mi nie szkoda. Ten owczarek nawet nie zdążył nawet porządnie podskoczyć do kitku, a już został wj🤬y w ziemię brutalną siłą.
Prawdziwa magia natury.
A powiedz mi proszę czemu to miałoby źle świadczyć o miejscu nagrania? To dobrze że fauny nie wybili, a kitek głodny poluje.Lwy latają po gospodarstwie, ale kamera jest. K🤬a, gownostany w pełnej krasie
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Lwy latają po gospodarstwie, ale kamera jest. K🤬a, gownostany w pełnej krasie
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja