Wojtass już sie podbudowal, ego +10, dobra to jak juz poczules sie przez momencik fajny to idz znow bawic sie w chowanego, poki tatus nie wroci. jak mnie wk🤬iaja takie p🤬dy ..
podpis użytkownika
khekhekhe
możesz mi wskoczyć na prącie i krzyknąc 'iiiiihhhhhhhhha' co najwyżej :*
a teraz skorzystaj z aktu łaski i uciekaj pókim dobry
podpis użytkownika
khekhekhe@ParanoiA
Pewnie oddając się porannej masturbacji wyobrażasz sobie jak wsiadasz na motor, robisz wheele (czy jak się to pisze) a następnie bajerujesz cycata blondynę która ochoczo op🤬la ci pento. Kiedy już wydalisz wszystkie płyny w odmęty pościeli wstajesz z łóżka i znowu jesteś tym j🤬ym nieudacznikiem z mordą tak paskudną, że własna matka nie całuje jej nawet na świeta. Dlatego przestań być zazdrosnym służbistą bo to najszybsza droga do zostania policjantem.
sp🤬alaj jednym słowem
Aha czyli sugerujesz że preferujesz chłopaków i proponujesz mu stosunek seksualny?
"Kozak w internecie frajer w prawdziwym świecie"- to cię wojtass najlepiej podsumowuje
Abstrah🤬jąc od tego ze jesteś homoseksualistą i frajerem, chciał bym zadać jedno pytanie. W wcześniejszej wypowiedzi napisałeś "Zazdrościsz", ja się pytam k🤬a czego tu można zazdrościć? No wytłumacz mi normalnie?(spodziewam się że mi nie wytłumaczysz tylko zaczniesz po mnie jechać)
Jestem przekonany że ten motocyklista nawet w klasie amatorskiej na torze by nawet nie był w połowie stawki
to suzuki gsx-r 1000 k5 lub k6 , k7 ma zupełnie inny kokpit i owiewkę.
499 KM ma jego rozwiercona suzuki hayabusa (youtube --> hayabusa turbo ghost rider)
widzę że co drugi user tutaj żądny flaków, roz***anych mózgów, pourywanych kończyn ale to tylko tak "na sucho" , w necie, w realu 99% z nich by mdlała i wymiotowała widząc taki widok, a w sumie wystarczył by sam zapach wnętrzności...
hejtujcie, tyle macie z życia w sieci![]()